Τι πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Κω για το Hot Spot για τους πρόσφυγες

kos hot spotΚάτοικοι της Κω αντιδρούν στην δημιουργία hot spot για τους πρόσφυγες στο νησί τους, ενώ άλλοι κάτοικοι της Κω αντιδρούν στους κατοίκους που αντιδρούν. Τώρα, εγώ θα πω σε όλους τους κατοίκους της Κω τι πρέπει να κάνουν.

Αγαπητοί κάτοικοι της Κω, θα σας πω τι πρέπει να κάνετε για να μην δημιουργηθεί hot spot για τους πρόσφυγες στο νησί σας αλλά, παράλληλα, να μην βγάλει και άσχημο όνομα η Κως.

Κανονικά, δεν θα έπρεπε να σας βοηθήσω γιατί η Κως έχει βγάλει τον Νότη Σφακιανάκη αλλά Κως στα αραβικά σημαίνει «μoυνί», οπότε θα σας πω γιατί το μoυνί είναι ωραίο.

Αγαπητοί κάτοικοι της Κω, θα πείτε πως δεν θέλετε την δημιουργία hot spot στο νησί σας γιατί πρέπει να πέσει ο φράχτης του Έβρου και οι πρόσφυγες να μην πνίγονται.

Εντάξει, εσείς δεν θέλετε το hot spot γιατί δεν γουστάρετε να πλακώνουν οι πρόσφυγες στην Κω και να σας διώχνουν τους τουρίστες αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία.

Εσείς θα πείτε πως δεν θέλετε το hot spot για ανθρωπιστικούς λόγους.

Να είστε έξυπνοι. Αντί να σας βγάλουν ρατσιστές που δεν θέλετε το hot spot για τους πρόσφυγες, να σας βγάλουν ανθρωπιστές.

Είναι καλύτερα τα ξένα ΜΜΕ να πουν «οι κάτοικοι της Κω αντιδρούν στην δημιουργία hot spot για τους πρόσφυγες επειδή θέλουν να τους σώσουν από τον πνιγμό» παρά να πουν «οι κάτοικοι της Κω αντιδρούν στην δημιουργία hot spot για τους πρόσφυγες επειδή είναι ρατσιστές και νοιάζονται μόνο για την κονόμα».

Με αυτό τον τρόπο δεν θα καταστρέψετε και την υποψηφιότητα της χώρας μας για το Νόμπελ Ειρήνης.

Φανταστείτε να βγει η νορβηγική επιτροπή και να πει «Απονέμουμε το Νόμπελ Ειρήνης σε όλους τους κατοίκους των νησιών του Αιγαίου εκτός από τους κατοίκους της Κω».

Αυτό θα είναι μεγάλο πλήγμα για τον τουρισμό στο νησί σας. Άνθρωπος δεν θα πατήσει.

Γιατί και οι τουρίστες είναι υποκριτές. Ούτε αυτοί θέλουν τους πρόσφυγες στις πατρίδες τους αλλά το παίζουν ανθρωπιστές.

Αλλά και οι κάτοικοι της Κω που θέλουν το hot spot, ειλικρινά πιστεύετε την Ευρωπαϊκή Ένωση και τον Πάνο Καμμένο;

Πιστεύετε πως οι πρόσφυγες θα μένουν στο στρατόπεδο συγκέντρωσης μόνο 72 ώρες;

Μόνο και μόνο που βαφτίζουν το στρατόπεδο συγκέντρωσης “Hot Spot”, δείχνει πόσο μεγάλα λαμόγια είναι. Σιγά μην είναι και lounge bar.

Καλά, ο Καμμένος δεν είναι και να τον πιστεύεις. Αποδείχτηκε απατεώνας επιπέδου Τσίπρα. Αν υπήρχε Νόμπελ Απατεωνιάς, θα ήταν σκληρή η μάχη μεταξύ τους.

Οπότε, αγαπητοί κάτοικοι της Κω, ενωθείτε και βροντοφωνάξτε σε όλο τον πλανήτη «Δεν θέλουμε το hot spot γιατί θέλουμε να πέσει ο φράχτης του Έβρου για να περνάνε οι πρόσφυγες ασφαλείς στην Ελλάδα και να μην πνίγονται».

Άλλωστε, ούτε οι πρόσφυγες θέλουν να μείνουν στην Κω. Στην Ευρώπη θέλουν να πάνε.

Πείτε λοιπόν πως δεν δέχεστε να είναι οι πρόσφυγες φυλακισμένοι σε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης σαν εγκληματίες.

Ακόμα καλύτερα, πείτε «Εμείς οι Έλληνες κάτοικοι της Κω, οι απόγονοι του Ιπποκράτη, δεν θα κάνουμε στους πρόσφυγες αυτό που έκαναν οι Γερμανοί στους Εβραίους».

Και Ιπποκράτης, και Εβραίοι, και Γερμανοί, και πρόσφυγες στην ίδια πρόταση, θα τους ψαρώσετε όλους.

Αγαπητοί κάτοικοι της Κω, αυτό πρέπει να κάνετε.

Εγώ, πάντως, σας το είπα. Και ελπίζω να μην σκοτωθείτε τώρα μεταξύ σας.

Την αγάπη μου.

(Μα εσύ με καις, όλα τα καις
με υποκρισίες, απιστίες και ψευτιές.
Μα εσύ με καις και με πετάς
και σαν τη στάχτη του τσιγάρου με σκορπάς.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.