Θέσεις για πρόσφυγες στα ευρωψηφοδέλτια βγάζει σε πλειστηριασμό η κυβέρνηση

european parliamentΝέο τρόπο για να βρει χρήματα ανακάλυψε η κυβέρνηση, μετά από τις επενδύσεις των προσφύγων που θα ανορθώσουν την ελληνική οικονομία και θα οδηγήσουν την χώρα στην ανάπτυξη.

Αυτή τη φορά, η κυβέρνηση απευθύνεται σε εκείνους τους πρόσφυγες που δεν θέλουν να επενδύσουν στην Ελλάδα αλλά να την εγκαταλείψουν και να πάνε στην Ευρώπη.

Η κυβέρνηση αποφάσισε να βγάλει σε πλειστηριασμό για πρόσφυγες τις υποψηφιότητες των Ελλήνων ευρωβουλευτών στις επόμενες ευρωεκλογές.

Μάλιστα, η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει και τα άλλα κόμματα να προσφέρουν τις θέσεις στα ευρωψηφοδέλτια σε πρόσφυγες, ώστε να σωθεί η Ελλάδα.

Οι πρόσφυγες που θα προσφέρουν τα περισσότερα χρήματα θα παίρνουν αμέσως την ελληνική υπηκοότητα και μια θέση στα ψηφοδέλτια των κομμάτων για τις ευρωεκλογές του 2019.

Έτσι, 21 πρόσφυγες θα βρεθούν νόμιμα στις Βρυξέλλες.

Στη συνέχεια, οι εκλεγμένοι πρόσφυγες ευρωβουλευτές θα παραιτούνται, και την θέση τους στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα παίρνουν 21 νέοι πρόσφυγες.

Στη συνέχεια, θα παραιτούνται και αυτοί, και θα αντικαθίαστανται με 21 νέους πρόσφυγες.

Αν καμιά 10αριά εκατομμύρια πρόσφυγες πληρώσουν για μια θέση στα ευρωψηφοδέλτια των ελληνικών κομμάτων, η Ελλάδα θα βγάλει δισεκατομμύρια και θα επιστρέψει στην ανάπτυξη.

Το ότι δεν θα υπάρχουν Έλληνες ευρωβουλευτές στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο δεν έχει απολύτως καμία σημασία, αφού -και τώρα που υπάρχουν- δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης, μια και η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως οι επόμενες ευρωεκλογές είναι σε τρία χρόνια αλλά δεν πειράζει, αφού οι πρόσφυγες θα έχουν μπροστά τους τρία χρόνια να κάνουν επενδύσεις στην Ελλάδα και να την περάσουν τζάμι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.