Ο Ντόναλντ Τραμπ προκαλεί την Χίλαρι Κλίντον να τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν

donald trumpΚορυφώνεται η πολιτική αντιπαράθεση στις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού ο υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων Ντόναλντ Τραμπ είπε πως τα δάχτυλα του χεριού του δεν είναι μικρά, όπως δεν είναι και το τσουτσούνι του.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως τα δάχτυλά του δεν είναι μικρά και πως τα πιο κοντά δάχτυλα στον κόσμο ανήκουν σε έναν Έλληνα, τον Μπάμπη Παπαδημητρίου, χαρίζοντας ακόμα μια πρωτιά στη χώρα μας.

Επίσης, ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν πρέπει να συνδέεται το μέγεθος των δαχτύλων με το μέγεθος του πουλιού, γιατί αν ίσχυε αυτό, ο Αντετοκούνμπο θα έπρεπε να την πατάει ή να την δένει γύρω από τη μέση του, για να μην σκοντάφτει και να μπορεί να καρφώνει με άνεση στον αιφνιδιασμό.

Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ επαίνεσε τους αρχαίους Αθηναίους που κυκλοφορούσαν τσίτσιδοι, οπότε όλη η Αθήνα είχε δει τη μαλαπέρδα του Περικλή και τον έκανε ηγέτη επειδή ήταν ψωλαράς.

Στη συνέχεια, ο Ντόναλτ Τραμπ ζήτησε από τους δυο συνυποψηφίους του να τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν αλλά αυτοί αρνήθηκαν με την δικαιολογία πως τα σώβρακά τους είναι λερωμένα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως στο debate με την Χίλαρι Κλίντον για την προεδρία των ΗΠΑ θα ζητήσει από την Χίλαρι να τις βγάλουν έξω να τις μετρήσουν, για να εκλέξουν οι Αμερικανοί αυτόν που την έχει μεγαλύτερη.

Η Χίλαρι Κλίντον δήλωσε πως η κλειτορίδα της είναι πιο μεγάλη από το πουλί του Ντόναλντ Τραμπ, και πως τον περιμένει με τη μεζούρα.

Τις επόμενες ημέρες, θα κορυφωθεί ακόμα περισσότερο η πολιτική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ, αφού ο Ντόναλντ Τραμπ θα πρέπει να αποδείξει πως δεν την έχει μόνο μεγάλη αλλά πως -αν και είναι 70 ετών- του σηκώνεται κιόλας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.