Άντε ΓΕΙΑ, Αλέξη Τσίπρα, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Καλησπέρα αγάπη.
Έχεις δίκιο. Έχω θέμα με τον Αλέξη. Μεγάλο κιόλας.

Βέβαια, με το κείμενο που σου είχα στείλει με τίτλο “Μακάρι η Χώρα να είχε 10 ΠαπαΤσίπρες” εννοούσα ότι δεν μας φτάνει μόνο ένας για να του φιλάμε τα χέρια. Θέλουμε παραπάνω παππάδες.Έτσι δεν φιλάνε οι πιστοί το χέρι του παππά;

Για σκέψου λοιπόν να είχαμε 10 τέτοιους.

Δεν θα σχηματίζονταν ουρές στις συγκεντρώσεις, δεν θα μποτιλιαριζόταν η Αθήνα, δεν θα γέμιζε με κόσμο το ΜΕΤΡΟ και πολλά άλλα που θα τα αναλύσουμε σε μια άλλη συνεύρεσή μας.

Κατά τ’ άλλα, έχεις δίκιο. Έχω θέμα με τον Αλέξη. Και έχω θέμα γιατί με κοροϊδεψε. Και δεν μου αρέσει να με κοροϊδεύουν.

Τέλος πάντων. Για άλλο σου στέλνω τώρα.

Πιτσιρίκο ΝΙΚΗΣΑΜΕ. Ο Αλέξης φεύγει.

Το έχεις προβλέψει καιρό τώρα. Το σκεφτόμουνα κι εγώ. Το θέμα είναι ποιος έρχεται;

Πιτσιρίκο, διαφωνώ με την άποψή σου να ψηφίσουμε Γιώργο ξανά.

Βασικά συμφωνούσα μέχρι που είδα προχτες την συγκινητική συνέντευξη που έδωσε στην Σία την Κοσιώνη-Μπακογιάννη. Στο μεγάλο κανάλι ΣΚΑΪ-όλοι μαζί μπορούμε. Ένα από τα 5 κανάλια που ο Αλέξης είναι σε μάχη.

Δεν κάνει ο Γιώργος για Πρωθυπουργός. Είναι πολύ ευαίσθητος. Είναι και καλός άνθρωπος. Είπε και πάρα πολλά ΟΧΙ και τα ΟΧΙ είναι γνωστό ότι δεν αρέσουν στους ξένους.

Εν τω μεταξύ, είναι και όμορφος. Εντάξει, πάντα ήταν αλλά νομίζω ότι το διάλειμμα που έκανε από την Πρωθυπουργία της Χώρας του έκανε καλό. Ομόρφυνε κι άλλο.

Έβλεπα και την Σία πώς τον κοίταζε, όταν του έκανε τις ερωτήσεις και πολύ φοβάμαι ότι θα έχουμε καινούριο έρωτα όπως αυτόν τον παλιό μεταξύ Δήμητρας Λιάνη και Αντρέα Παπανδρέου.

Λες να τους δούμε κι αυτούς να βγαίνουν μαζί με από το αεροπλάνο σε μερικά χρόνια ως νικητές των μνημονίων;

Πιτσιρίκο, με συγκίνησε ο Γιώργος. Είναι καλό παιδί τελικά. Εμείς τον παρεξηγήσαμε.

Δεν κάνει για Πρωθυπουργός, φίλε. Είναι πολύ καλός για να είναι Πρωθυπουργός.

Η Χώρα χρειάζεται κάποιον με εμπειρία. Με ένσημα βαρέα στην πλάτη του. Με κονέ. Να είναι ψηλός, όμορφος και Κρητίκαρος. Το μέλλον της Χώρας δεν στηρίζεται στους νέους. Στηρίζεται στους παλιούς.

Η Χώρα δεν θέλει ούτε ζαβούς προέδρους, ούτε χαμογελαστά παιδιά που ξεκίνησαν την καριέρα τους ως πρόεδροι δεκαπενταμελούς.

Μόνο ένας μπορεί να σώσει την Χώρα. Και από τα μνημόνια.

Και από εσένα. Και από εμένα.

Και αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

Άντε ΓΕΙΑ, Αλέξη Τσίπρα.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ

Με εκτίμηση

Αντώνης

(Αγαπητέ Αντώνη, εγώ δεν έχω θέμα με τον Τσίπρα. Εσύ έχεις, γιατί μάλλον τον ψήφισες. Αυτοί με τους οποίους έγώ έχω θέμα είναι οι Έλληνες. Ο Τσίπρας -και ο κάθε Τσίπρας- είναι ένας. Οι Έλληνες είναι πολλοί. Τον Τσίπρα τον αλλάζεις σε ένα λεπτό, τους Έλληνες πώς; Εγώ έχω θέμα με τους Έλληνες και ειδικά με αυτούς που με είχαν τρελάνει στο βρισίδι επειδή τους έθιξα τον Τσίπρα. Βέβαια, τώρα που ο Τσίπρας έχει αποδειχτεί ο απόλυτος πολιτικός απατεώνας, κάποιοι από αυτούς μου ζητάνε συγγνώμη για τα βρισίδια. Εγώ έχω θέμα που -μετά την απάτη του Τσίπρα στο δημοψήφισμα- πήγαν και τον ψήφισαν ξανά. Αντώνη, δεν έχει καμία σημασία ποιος είναι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας. Δεν έχει καμία σημασία ο πρωθυπουργός, η Βουλή, τα κόμματα και οι εκλογές στα προτεκτοράτα. Οι αποφάσεις για την Ελλάδα παίρνονται στο εξωτερικό. Αν οι Έλληνες αντιδράσουν και η Ελλάδα απελευθερωθεί, θα έχει σημασία ποιος θα είναι πρωθυπουργός. Δεν έχει κανένα νόημα να βρίζουμε τον έναν πολιτικό ή τον άλλον. Με τους εαυτούς μας πρέπει να τα βάλουμε που επιτρέψαμε την υποδούλωση της χώρας μας. Αλλά δεν το κάνουμε. Να είσαι καλά.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.