Σοκάρουν οι κομμένες σκηνές από την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo

antzelaΣάλο έχει προκαλέσει στη χώρα η συνέχεια του βίντεο με την διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo, αφού μεταδόθηκαν και τα σημεία που κόπηκαν, μετά από παρέμβαση της Εκκλησίας της Ελλάδας που θεώρησε πως η διαφήμιση προσβάλλει την κορύφωση του θείου δράματος που γίνεται μέσα σε κλίμα κατάνυξης, ευλάβειας και ιερού δέους.

Τα σημεία του βίντεο που είχαν κοπεί δείχνουν την Άντζελα να έχει πάρει τον Επιτάφιο στην πλάτη και να τρέχει, ενώ ο παπάς -που είναι ο Πέτρος Γαϊτάνος- την κυνηγάει και της τραγουδάει το Come Back.

Αρχικά, όλοι πίστευαν πως η διαφήμιση τελειώνει με την Άντζελα Δημητρίου να προτείνει το αυγό της για τσούγκρισμα και να προκαλεί αυτόν που την παράτησε για την χωριάτισσα με την φράση “Χτύπα, χτύπα σαν άντρας”.

Η ιστορία, όμως, έχει και συνέχεια, αφού ο άλλος τσουγκρίζει το αυγό της Άντζελας και το αυγό του σπάει.

Τότε η Άντζελα Δημητρίου του λέει “γύρνα τώρα και τον κώλο να σε αποτελειώσω”.

Αφού του σπάει και τον κώλο, του δίνει το φιλί της Αγάπης αλλά με προσοχή, για να μη της φύγει το σαγόνι και δεν ξέρει πως να της το βάλει ξανά μετά ο πλαστικός.

Στη συνέχεια, πέφτουν χιλιάδες πυροτεχνήματα για το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου και τα μαλλιά της Άντζελας παίρνουν φωτιά, ενώ η ίδια τραγουδάει το “Φωτιά στα Σαββατόβραδα”.

Το βίντεο, όμως δεν τελειώνει εδώ, αφού υπάρχει και μια σκηνή με την Άντζελα να γυρνάει το αρνί στη σούβλα και να τρώει τις πετσούλες με μαύρο γάντι.

Στο τέλος η Άντζελα Δημητρίου γυρνάει στο φακό και λέει με νάζι:

“Χάπατα Έλληνες, ακόμα και τις πλαστικές μου, εσείς τις έχετε πληρώσει”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.