Αλλάζει ώρα και τόπο η συγκέντρωση των Παραιτηθείτε

paraitithiteΆλλαξε η ώρα συγκέντρωσης των “Παραιτηθείτε”, ενώ υπάρχει σκέψη να αλλάξει και ο τόπος συγκέντρωσης.

Οι “Παραιτηθείτε” θα συγκεντρωθούν τελικά στις 18:30, ώστε να το διαλύσουν νωρίς και να μην χάσουν το Γαλλία-Αλβανία για το Euro 2016.

Οι “Παραιτηθείτε” κατηγορούν τους εργαζόμενους στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό και το Τραμ, που θα κάνουν στάση εργασίας την αρχική ώρα της συγκέντρωσης.

Είναι κάπως περίεργο να κάνεις συγκέντρωση με μοναδικό αίτημα να παραιτηθεί η κυβέρνηση και παράλληλα να κατηγορείς τους εργαζόμενους που κάνουν στάση εργασίας κόντρα στα μέτρα της κυβέρνησης που ζητάς να παραιτηθεί, αλλά αυτό είναι το μεγαλείο του ελληνικού πνεύματος.

Οι “Παραιτηθείτε” δεν μπαίνουν ποτέ σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς -αφού κυκλοφορούν όλοι με κουρσάρες- αλλά θέλουν να δείξουν λαϊκό προφίλ, μπας και τσιμπήσουν τίποτα χάπατα και πάνε στη συγκέντρωση.

Παράλληλα, οι “Παραιτηθείτε” κατηγορούν την ΟΥΕΦΑ που δεν ανέβαλε όλους τους αγώνες του Euro 2016, την ημέρα της συγκέντρωσής τους.

Την ημέρα της συγκέντρωσης, οι “Παραιτηθείτε” σκέφτονται να αλλάξουν και τον τόπο συγκέντρωσης, ενώ δεν αποκλείεται να αλλάξουν τον τόπο συγκέντρωσης μια μέρα μετά τη συγκέντρωση.

Νέος τόπος συγκέντρωσης των “Παραιτηθείτε” θα είναι το Ψυχικό, για να μην απομακρύνονται πολύ από τα σπίτια τους και μπουκάρουν τίποτα κλέφτες.

Στην διάρκεια της συγκέντρωσης, οι “Παραιτηθείτε” θα κάψουν βρετανικές σημαίες επειδή το Brexit έχει πάρει κεφάλι στις δημοσκοπήσεις και μάλλον η Βρετανία θα πάψει να είναι ευρωπαϊκή χώρα, όπως είναι η Ελλάδα.

(Θέλω να παρακαλέσω τους Παραιτηθείτσες να αναβάλουν τη συγκέντρωσή τους για δυο εβδομάδες, ώστε να έχω επιστρέψει στην πατρίδα και να μπορέσω να διαδηλώσω κι εγώ. Αν και θα με βόλευε ακόμα πιο καλά τα Χριστούγεννα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.