Ανακοίνωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για τον γονυπετή Παυλόπουλο

pavlopoulosΜε αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κίνηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, να πέσει στα γόνατα, σε ένδειξη σεβασμού στον Θεό και την Ορθοδοξία, από την Προεδρία της Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, έπεσε στα γόνατα επειδή ήθελε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στον ελληνικό λαό.

Κανονικά, ο Προκόπης Παυλόπουλος έπρεπε να πέσει στα τέσσερα -γιατί αυτή είναι η κατάσταση της Ελλάδας σήμερα- αλλά έπεσε στα γόνατα, για να δείξει στους Έλληνες πως το γονάτισμα είναι προσωρινό και πως μπορούν να σηκωθούν και πάλι.

Η Ελλάδα δεν θα είναι στα τέσσερα, όπως λένε οι εχθροί της, αλλά θα είναι γονυπετής και πεοθηλάζουσα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος σκέφτηκε να περπατήσει και με τα χέρια -κάνοντας διπλά φλιπ φλοπ και τριπλά άξελ- αλλά φοβήθηκε μην πάρει παραμάζωμα κάνα δεσπότη και κάνα μανουάλι.

Επιτέλους, δείξτε σεβασμό στο θεσμό και στο πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Δεν έχει καμία σημασία το ότι ο ίδιος δεν σέβεται ούτε τον θεσμό ούτε τον εαυτό του.”

(Όσο πάει η Ελλάδα, γίνεται όλο και πιο γελοία. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι οι Έλληνες ούτε καν το αντιλαμβάνονται.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.