Η κυβέρνηση διορίζει όλους τους “Παραιτηθείτε”

paraitithiteΣάλο έχει προκαλέσει η ανακοίνωση της κυβέρνησης πως θα διορίσει όλους τους “Παραιτηθείτε” που ζητούν από την κυβέρνηση να παραιτηθεί.

Σύμφωνα με την κυβερνητική εκπρόσωπο, όπως φάνηκε χτες στο Σύνταγμα, οι “Παραιτηθείτε” είναι λίγοι, οπότε είναι δυνατόν να διοριστούν κάπου, για να μην διαμαρτύρονται.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως το μόνο που ενδιαφέρει τους “Παραιτηθείτε” είναι η μάσα, οπότε αποφάσισε να τους μπουκώσει για να μην φωνάζουν.

Μάλιστα, επειδή οι Παραιτηθείτε είναι εντελώς ανίκανοι, υπάρχει η σκέψη να διοριστούν αλλά να αμείβονται χωρίς να εργάζονται.

Πρόβλημα διορισμού υπάρχει με μερικούς “διανοούμενους” που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης, γιατί κάποιοι από αυτούς πληρώνονται από αλλού, αλλά η κυβέρνηση θα τους δώσει πέντε χιλιάδες ευρώ περισσότερα από όσα τους δίνουν οι άλλοι, για να γράφουν ύμνους για τον Αλέξη Τσίπρα, όπως έγραφαν στο παρελθόν για τον Σημίτη, τον Καραμανλή, τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά.

Οι Παραιτηθείτε έχουν ενθουσιαστεί με την απόφαση της κυβέρνησης να τους διορίσει και ζητούν τώρα την παραίτηση της Νέας Δημοκρατίας και των άλλων κομμάτων της αντιπολίτευσης.

Αύριο, οι Παραιτηθείτε θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα, για να ζητήσουν από την κυβέρνηση να μείνει για πάντα.

Κεντρικό σύνθημα της συγκέντρωσης των πρώην Παραιτηθείτε θα είναι “Τσίπρας και ξερό ψωμί”.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.