Πιτσιρίκος Cosmopolitan

summer loveΑγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι, το καλοκαίρι έφτασε και τα σώματα πετάνε τα ρούχα και πάλλονται από τον αισθησιασμό που προκαλεί ο ήλιος στα γυμνά κορμιά, αν δεν πάθεις καμιά ηλίαση.

Το καλοκαίρι είναι συνδυασμένο με τον έρωτα και την ηδονή.

Στην Ελλάδα και στις ζεστές χώρες τουλάχιστον, γιατί στη Λιθουανία είναι όλο τον χρόνο με τα παλτά.

Με αφορμή το μέιλ της καλής αναγνώστριας που είναι μακριά από τον έρωτά της γιατί ζει στο εξωτερικό, θα ήθελα να μου γράψετε για έρωτες που χτυπήθηκαν αλύπητα από την χρεοκοπία και τα Μνημόνια.

Θα ήθελα να μου γράψετε για έρωτες που αφήσατε στην Ελλάδα, για έρωτες που έφυγαν στο εξωτερικό, για έρωτες που σας ακολούθησαν, και για άλλους έρωτες που τους έχετε εύκαιρους.

Μια και η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο και δεν έχει καμία σημασία η πολιτική, η κυβέρνηση, η Βουλή, το Σύνταγμα, οι εκλογές -και όλα αυτά τα ντεκαβλέ πράγματα-, θα ήθελα να μου γράψετε για τους έρωτές σας και τις συνέπειες που είχε η χρεοκοπία στα αισθηματικά σας.

Ο πιτσιρίκος το γυρνάει στο Cosmopolitan -σελίδα 69- και περιμένει από τις φίλες και τους φίλους αναγνώστες τις παθιασμένες ερωτικές τους ιστορίες.

Στείλτε μου τα μέιλ σας στο pitsiriko@gmail.com

Η φίλη αναγνώστρια με την καλύτερη ερωτική ιστορία κερδίζει μια έξοδο μαζί μου σε πολυτελές εστιατόριο, και ό,τι ήθελε προκύψει. Μπορεί να πάμε και για παγωτό.

Ο φίλος αναγνώστης με την καλύτερη ερωτική ιστορία κερδίζει τη δόξα.

Ευχαριστώ και περιμένω.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.