Η Αριστοκράτισσα και το Χόμπιτ

podiaΓεια σου πιτσιρίκο!
Τίτλος της ιστορίας των δυο αυτών ποδιών θα μπορούσε να είναι η Αριστοκράτισσα και το Χόμπιτ.

Με έχει πρήξει οτι μοιάζουν οι πατούσες μου με του Χόμπιτ.

Ενώ οι δικές της;

Είναι Αριστοκρατικού τύπου λέει κι εγώ απαντώ με μεγαλύτερη ακρίβεια “Ναι, αλλά αν έλεγες Τυραννικού τύπου θα ήταν πιο ειλικρινές αγάπη μου”.

Το αριστερό είναι το δικό μου.

Και μόνο που νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω ποιο είναι το δικό μου δείχνει ότι διαφωνώ και ότι δεν το βλέπω σαν του Χόμπιτ αλλά σαν του άντρα του βαρύ, του δυνατού, του γεμάτου αυτοπεποίθηση, του ακαταμάχητου, του πολεμιστή, του ηγέτη, του επιτυχημένου, του ακούραστου κυνηγού που θα φέρει την ευτυχία to her ποδια…to his precious!

Γ.

Υ.Γ. Αγαπάμε πιτσιρίκο.

(Αγαπητέ φίλε, εγώ δεν ξέρω από αυτά τα πράγματα αλλά, βλέποντας τα πόδια σας, έχω την εντύπωση ότι ταιριάζετε με την καλή σας. Πάντως, μου αρέσει πάρα πολύ αυτή η φάση όταν οι δυο εραστές έχουν φασωθεί πια με κάθε πιθανό τρόπο και αρχίζει ο ένας να παρατηρεί προσεκτικά το σώμα του άλλου. Αυτιά, δάχτυλα, αγκώνες κλπ. Έχει πολύ μεγάλη πλάκα αυτό το διάστημα και λέγονται τρομερά πράγματα. Ειδικά, οι γυναίκες κάνουν κάτι φοβερά σχόλια. Γενικά, οι γυναίκες ξέρουν πράγματα που οι άνδρες δεν κατέχουν. Πώς γίνεται αυτό, στα ίδια σχολεία δεν πήγαμε; Πού ήμουν εγώ όταν η δασκάλα μας μάθαινε για τις ερωτογενείς ζώνες που ενεργοποιούνται, όταν σου τρίβουν την πατούσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο; Να, με αυτές τις απορίες ζω. Να είστε καλά. Την αγάπη μου. Και στην καλή σας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.