Θλιμμένοι οι Έλληνες επειδή οι τρομοκράτες αγνοούν την Ελλάδα

greeceΑπογοήτευση έχει προκαλέσει στους Έλληνες το ότι δεν έχει γίνει ένα τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα, όπως σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Σύμφωνα με έρευνα της Europokemon, οι Έλληνες αισθάνονται πως δεν είναι Ευρωπαίοι γιατί δεν έχει γίνει ακόμα κάνα μεγάλο μακελειό στην Ελλάδα.

Τα στοιχεία της έρευνας δείχνουν πως οι Έλληνες δεν φοβούνται πως η Ελλάδα θα βγει από την Ευρωζώνη αλλά τρέμουν στην ιδέα πως η Ελλάδα μπορεί να βγει από την Τρομοζώνη.

Οι Μένουμε Ευρώπη ζητούν ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα -ή έστω να βγει κάνας φρικαρισμένος έφηβος με κάνα τσεκούρι και να αρχίσει να παίρνει κεφάλια στην Πανεπιστημίου-, για να αισθανθούν Παριζιάνοι και Βερολινέζοι.

Μετά τον σνομπισμό των προσφύγων που δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα -και λένε “εμείς θέλουμε να πάμε στην Ευρώπη”-, έχουμε και τον ρατσισμό των τρομοκρατών που απαξιούν να κάνουν ένα φονικό χτύπημα στην Ελλάδα.

Κάθε μέρα έχουμε ένα τρομοκρατικό χτύπημα με νεκρούς στην Ευρώπη, ενώ στην Ελλάδα έχουμε ξεμείνει με κάνα πατέρα που φιστικώνει τα παιδιά του, και αυτό δεν είναι καθόλου ευρωπαϊκό.

Η απουσία τρομοκρατικού χτυπήματος στην Ελλάδα βάζει σε κίνδυνο την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, ενώ ρίχνει την ψυχολογία των πολιτών που δεν καταναλώνουν γιατί αισθάνονται παρακατιανοί.

Ένα μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην Ελλάδα θα έβαζε πάλι τη χώρα μας στον χάρτη και θα την ωθούσε σε ανάπτυξη και πλεονάσματα.

Όπως όλα δείχνουν, οι επόμενες εκλογές θα κριθούν από το ποιο κόμμα θα είναι ικανό να πείσει τους ψηφοφόρους πως μπορεί να προσελκύσει τρομοκράτες στην Ελλάδα, ώστε να την κρατήσει στην Τρομοζώνη.

(Οι πρόσφυγες δεν θέλουν να μείνουν στην Ελλάδα, οι τρομοκράτες την έχουν γραμμένη κανονικά, οι Έλληνες την εγκαταλείπουν μαζικά, και, τελικά, οι μόνοι που παρακαλούν να μείνουν στην Ελλάδα είναι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που κατηγορούνται πως συμμετείχαν στο πραξικόπημα κατά του Ερντογάν. Εγώ το βρίσκω συγκινητικό αυτό και λέω πως πρέπει να δοθεί άσυλο στους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς γιατί είναι οι μόνοι που μοιάζουν να εκτιμούν την Ελλάδα και να την θεωρούν ευρωπαϊκή χώρα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.