Κατάληψη της Βουλής με δόλωμα τα Pokemon σχεδιάζουν στρατιωτικοί

PokemonΑνησυχία προκαλεί η αποκάλυψη πως Έλληνες στρατιωτικοί σχεδιάζουν κατάληψη της Βουλής, με δόλωμα τα Pokemon.

Σύμφωνα με πληροφορίες των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που διοχετεύτηκαν στην ΕΥΠ, Έλληνες στρατιωτικοί σκοπεύουν να καταλάβουν τη Βουλή και να κάνουν πραξικόπημα, χρησιμοποιώντας τα Pokemon.

Το σχέδιο των στρατιωτικών είναι να χακάρουν το δημοφιλές παιχνίδι και να βάλουν μερικά Pokemon μέσα στη Βουλή.

Οι χιλιάδες νεαροί χρήστες που κωλοβαράνε στην πλατεία Συντάγματος θα μπουκάρουν στη Βουλή για να κυνηγήσουν τα Pokemon και έτσι θα μοιάζει πως η έφοδος στη Βουλή είναι λαϊκή εξέγερση.

Οι στρατιωτικοί κάνουν πρόβες αυτές τις ημέρες αλλά δεν έχουν καταφέρει ακόμα να βάλουν τα Pokemon μέσα στη Βουλή.

Μάλιστα, προχτές το βράδυ έβαλαν κατά λάθος τα Pokemon μέσα στον Εθνικό Κήπο, με αποτέλεσμα να τρέχουν οι νεαροί να κυνηγήσουν τα Pokemon μέσα στα δέντα και τους θάμνους και να πέσουν πάνω σε κωλoμπαράδες που δεν έψαχναν για Pokemon αλλά για κάποιον να πηδήσουν.

Οι νεαροί κυνηγούσαν τα Pokemon, οι κωλoμπαράδες κυνηγούσαν τους νεαρούς, και έγινε ένα πολύ ωραίο event στο κέντρο της Αθήνας που θύμισε σε όλους τις χρυσές ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Μετά την αποκάλυψη του σχεδίου κατάληψης της Βουλής μέσω Pokemon, η κυβέρνηση σκοπεύει να δημιουργήσει αντιποκεμονική ασπίδα στη Βουλή, ώστε να αποτραπεί το πραξικόπημα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.