Πατούσα με εμπειρία

patouses mariannaΑξιαγάπητε πιτσιρίκο , γειά σου, σου στέλνω μια εξηντάχρονη πατούσα που δεν είναι μόνο του δρόμου, επιμένει να πετάει ακόμη στα σύννεφα.

Καλό και ήσυχο καλοκαίρι για ένα καλό και ανήσυχο φθινόπωρο.

Μαριάννα

(Αγαπητή Μαριάννα, η εξηντάχρονη πατούσα είναι περπατημένη. Είναι και σοφή. Είναι και ερωτική. Πριν από δυο μήνες, είχα πάρει το λεωφορείο για να πάω στην θάλασσα. Εγώ και ξένοι τουρίστες. Μια κυρία γύρω στα 65 -πολύ όμορφη γυναίκα, με μεγάλα γαλανά μάτια και ντυμένη υπέροχα σαν να έπαιζε σε ταινία με αποικιοκράτες στην Αφρική- ήταν όρθια. Σηκώθηκα για να της προσφέρω την θέση μου, μου χαμογελάει και μου λέει στα αγγλικά με γαλλικό αξάν: “Νόμιζα ότι θα μου ζητούσατε κάτι άλλο”. Ξερός εγώ. Πάντα υπάρχει χρόνος να φλερτάρεις με έξυπνο τρόπο. Σε ευχαριστώ Μαριάννα. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.