Πατούσες και Ανάπτυξη!

patouses pisinaΓεια σου Πιτσιρίκο!
Μαέστρο μου, στο ρυθμό που υπαγορεύεις κινούνται οι πατούσες αυτή την εποχή στο προτεκτοράτο. Μία φίλη “νυχού” μού λέει ότι τα ραντεβού πάνε σύννεφο, δεν δικαιολογείται για τέτοια εποχή στην Αθήνα! Όλα τα ξαναμμένα θηλυκά φτιάχνουν νύχια για πατουσοσέλφι στου Πιτσιρίκου!

Πιτσιρίκο, δεν ξέρω αν το έχεις καταλάβει αλλά έχεις φέρει την ανάπτυξη!

Και μάλιστα, την ανάπτυξη μόνο σε μη-φορολογητέο επίπεδο, καθώς ποια τρελή θα ήθελε να πληρώσει 24% ακριβότερα το νύχι;

Μαύρα όλα και ας προσέχανε…

Εγώ κι ο 9χρονος γιος μου σου στέλνουμε τα πατούσια μας με πολλή αγάπη!

Κάποιες φοβερές ιδέες για υποβρύχιες λήψεις δεν μπορούν να υλοποιηθούν· είμαι μόνο στις 14 μέρες μετά από χειρουργείο στη μέση, γι’ αυτό και να με συμπαθάς που τολμώ να στέλνω φωτογραφία από πισίνα.

17 και σήμερα για Σάμο!

Να έχεις την υγειά σου, καλά παγωτά και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!

Αντώνης

(Αγαπητέ Αντώνη, οι νυχούδες της χώρας θα με κάνουν επίτιμο μέλος τους. Μπορεί και άγιο προστάτη των νυχούδων. Χαίρομαι που -με το Κίνημα της Πατούσας- έφερα την ανάπτυξη στην Ελλάδα. Τώρα με ζητάνε οι Ιταλοί, για να σώσω τις τράπεζές τους. Σιδερένιος και καλές διακοπές. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.