Πατούσες που κοιμούνται

patouses pou koimountaiΠιτσιρίκο καλημέρα!!!
Σε διαβάζω ανελλιπώς απ’τη μέρα που έφυγα για εξωτερικό. Πρώτα Γαλλία και μετά Ισπανία. Τρία χρόνια τώρα.

Πάντα ήθελα να σου στείλω γράψω κάτι, αλλά ποτέ δεν ήξερα τι. Ούτε τώρα…

Γι’ αυτό λοιπόν σου στέλνω τις πατούσες μας.

Ο καλός μου κοιμάται και εγώ εδώ και μια ώρα διαβάζω το blog σου, περιμένοντας να ξυπνήσει και να κατέβουμε στην παραλία μας, στο Δερβένι Κορινθίας να απολαύσουμε τις λίγες ημέρες που μας έμειναν μέχρι να γυρίσουμε Ισπανία.

Καλά μπάνια σε όλους!

Φιλικά

Ζ.

Υ.Γ. Αργότερα θα σου στείλω τις πατούσες μας από την παραλία!

(Αγαπητή φίλη, μόνο τρία χρόνια με διαβάζετε; Δηλαδή, πριν ζούσατε στο σκοτάδι. Δεν είναι πολύ ωραία φάση που ο άνθρωπος που αγαπάς κοιμάται και εσύ κάθεσαι δίπλα και τον κοιτάς; Καλά μπορεί να πεις και “ποιος είναι αυτός;” ή “τι κάνω εγώ εδώ;” αλλά, γενικά, είναι ωραία φάση. Αγαπητή φίλη, να μου στείλετε τις πατούσες σας από την παραλία και να μου στείλετε και τις πατούσες σας από την Ισπανία. Θέλω να κάνω την έρευνά μου και να βρω τις διαφορές. Να είστε καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.