Πατούσες στο βουνό

patouses amarantosΠιτσιρίκο, εμείς εδώ στον Θεσσαλικό κάμπο σκάμε. Και μιάς που το “μικρό Παρίσι”-Τρίκαλα δεν έχει θάλασσα κοντά, πήραμε τα βουνά.

Οπότε, πατούσες από τον εξωτικό Αμαράντο σου στέλνω.

Να έρθεις τέτοια εποχή, το βράδυ είναι γεμάτο πυγολαμπίδες το χωριο.

Ελπίζω να σε φυσάει κι εσένα ένα δροσερό αεράκι.

Φιλιά σε ολο το κίνημα “Ελεύθερες Πατούσες παντού”

Νατάσσα

(Αγαπητή Νατάσσα, θυμήθηκα που, πριν από αρκετά καλοκαίρια, ο μπασκετμπολίστας Ευθύμης Ρετζιάς μιλούσε στην τηλεόραση. Η ξανθιά παρουσιάστρια -που έκανε και καριέρα στα ιδιωτικά κανάλια- τον ρώτησε πού είναι. “Στα Τρίκαλα” είπε ο Ρετζιάς. Και τότε η παρουσιάστρια είπε “Ασφαλώς σε κάποια παραλία”. Οπότε, τα Τρίκαλα έχουν παραλία και δεν ξέρω γιατί μου γράφεις δικαιολογίες. Νατάσσα, ωραία τα βουνά αλλά το καλοκαίρι μου αρέσει να είμαι στην θάλασσα. Ιδανικό είναι το Πήλιο που τα έχει και τα δυο. Είχαμε φάει μια καταιγίδα στο κεφάλι έναν Αύγουστο με μια φίλη μου στο Πήλιο, που δεν θα την ξεχάσω ποτε. Νατάσσα, το κίνημα “Ελεύθερες Πατούσες παντού” σου στέλνει τους αγωνιστικούς του χαιρετισμούς. Θα νικήσουμε. Πατούσες ενωμένες, ποτέ νικημένες. Να είσαι καλά. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.