Ποια είναι η ωραιότερη πατούσα;

patouses
Αγαπημένε φίλε,
ανταποκρίνομαι άμεσα στο πατουσοκάλεσμα.
Αρπάζω την ευκαιρία από τα μαλλιά και εδώ από την ξενιτιά, τους Βιταλάδες της Κέρκυρας -ό,τι δεν είναι Νάξος είναι ξενιτιά-, σου στέλνω την πατούσα μου και την πατούσα της γυναίκας μου Αφροδίτης.

Ο μόνιμος τσακωμός μας είναι για το ποιος έχει την ωραιότερη πατούσα-δάχτυλα.

Η γυναίκα μου λέει ότι τα δάχτυλά μου είναι χοντρά και τριγωνικά. Με μία λέξη χάλια.

Εγώ λέω ότι τα δάχτυλα της Αφροδίτης ξεπερνάνε τα όρια της γελοιότητας διότι τα 2 από αριστερά είναι τα μισά σε μέγεθος από τα υπόλοιπα και αντιστρόφως ανάλογα από τα άλλα τρία.

Για συμμετρία ούτε συζήτηση.

Καλώ λοιπόν μέσα από το blog σου εσένα και τους χιλιάδες θαυμαστές/θαυμάστριές σου να αποφασίσουν μέσω του δικού μου δημοψηφίσματος-πραξικοπήματος για το ποιος έχει την πιο ωραία πατούσα-δάχτυλα.

Κοιτάζω εσένα και το ακροατήριο στα μάτια, υπεύθυνα και ξεκάθαρα -όπως έλεγε και ο Αντώνης Σαμαράς- και σας καλώ να πάρετε την σωστή απόφαση.

Την αγάπη μας από τους πανέμορφους Βιταλάδες της Κέρκυρας.

Αντώνης

Υ.Γ. 14 και σήμερα για την πανέμορφη Μουτσούνα της Νάξου (χωρίς Αλέξη Τσίπρα-ευτυχώς).

(Αγαπητέ Αντώνη, έχεις τα πιο όμορφα δάχτυλα ποδιού που έχω δει στη ζωή μου. Το πόδι σου δείχνει άντρα που πατάει γερά στη γη, ξέρει τι θέλει και ξέρει πώς να το πετύχει. Είμαι βέβαιος πως έχεις και θεληματικούς αστραγάλους. Η γυναίκα σου πρέπει να αισθάνεται τυχερή και ευλογημένη. Να της το πεις. Εγώ ψηφίζω εσένα. Αντώνη, όταν θα πάτε στη Νάξο, κάνε μια βουτιά και για εμένα, γιατί, τελικά, δεν βλέπω να την επισκέπτομαι φέτος. Κάνε μια βουτιά στη Μουτσούνα αλλά κάνε μια βουτιά και στο Αλυκό που είναι πολύ ερωτική παραλία. Ο Αλέξης Τσίπρας φέτος θα έρθει στη Μουτσούνα αλλά μεταμφιεσμένος, γιατί δεν αντέχει την αγάπη του κόσμου. Στην παραλία θα τον πηγαίνουν με σεντόνι. Να είσαι καλά, Αντώνη. Την αγάπη μου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.