Στην Ελλάδα έπαθε σοκ ακόμα και το “Δόγμα του σοκ”

paros5Το ΔΝΤ δίνει στην δημοσιότητα έκθεση με την οποία παραδέχεται τα “λάθη” που διέπραξε στο πρώτο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ελλάδας αλλά στην Ελλάδα κανείς δεν ασχολείται με το θέμα, λες και η χώρα δεν διαλύθηκε εξαιτίας αυτών των “λαθών”.

Την ώρα που το ΔΝΤ παραδέχεται το τεράστιο ρίσκο του προγράμματος, λάθος εκτιμήσεις, λάθος προβλέψεις, λάθος υποθέσεις και την γνώση πως το χρέος της Ελλάδας ήταν μη βιώσιμο, ο Αλέξης Τσίπρας -ο άνθρωπος που υποσχόταν έξοδο από τα Μνημόνια και ψήφισε ήδη τρία- εγκαινίαζε με τυμπανκρουσίες ένα επαρχιακό αεροδρόμιο περιορισμένης δυναμικής, το οποίο θα καταλήξει, όπως συνέβη με πολλά άλλα, σε γερμανικά χέρια.

Φυσικά, εφτά σχεδόν χρόνια μετά την προσφυγή της χώρας στο μηχανισμό στήριξης, δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας.

Οι κυβερνήσεις Σημίτη και Καραμανλή που οδήγησαν την Ελλάδα στην χρεοκοπία, η κυβέρνηση Παπανδρέου που οδήγησε την Ελλάδα στο ΔΝΤ και οι κυβερνήσεις Παπαδήμου, Σαμαρά και Τσίπρα που εφαρμόζουν τα σχέδια του ΔΝΤ που οδηγούν στην εξαφάνιση της Ελλάδας δεν έχουν καμία ευθύνη για τίποτα.

Το ΔΝΤ παραδέχεται πως το χρέος της Ελλάδας ήταν μη βιώσιμο ό,τι κι αν έκανε η Ελλάδα, αλλά η Ελλάδα συνεχίζει στον δρόμο της καταστροφής.

Η Ελλάδα συνεχίζει στον δρόμο της εξαθλίωσης, της μαζικής μετανάστευσης των Ελλήνων και της υποδούλωσής της για πάντα.

Η Ελλάδα συνεχίζει να βρίσκεται σε χέρια αριστερών και δεξιών απατεώνων και της μαφιοκρατίας των ολιγαρχών που λυμαίνονται τη χώρα επί δεκαετίες.

Οι Έλληνες παρακολουθούν απαθείς, πιστεύοντας πως ο καθένας τους -ξεχωριστά- θα την γλιτώσει.

Δικαιολογία για την αφασία και την απάθεια των Ελλήνων το “Δόγμα του σοκ”.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία και με όλες τις λεπτομέρειες της απάτης γνωστές σε όλους, το σοκ δεν είναι επαρκής δικαιολογία.

Εφτά χρόνια μετά την χρεοκοπία, το δόγμα του σοκ έχει πάθει σοκ με την αφασία των Ελλήνων.

Με την Ελλάδα και επίσημα προτεκτοράτο, ο επόμενος σωτήρας προβλέπεται να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος μιας οικογενείας που ξέσκισε τη χώρα επί δεκαετίες και συνεχίζει να τρώει από τις σάρκες της.

Οι Έλληνες πρέπει να οργανωθούν, να αντεπιτεθούν και να απελευθερώσουν τη χώρα τους.

Αυτά.

(Στη φωτογραφία η Ελλάδα του 2016. Όλες οι τελετές στην Ελλάδα μοιάζουν με βαφτίσια ή με μνημόσυνο. Βοήθειά σας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.