Η Άννα Κορακάκη μπήκε οπλισμένη στο Προεδρικό Μέγαρο και κρατάει όμηρο τον Προκόπη Παυλόπουλο

korakakiΠανικός επικρατεί στο Προεδρικό Μέγαρο, αφού η ολυμπιονίκης Άννα Κορακάκη έχει εισβάλει πάνοπλη και κρατάει ομήρους τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, και τους άλλους ολυμπιονίκες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη έχει φορέσει γιλέκο με εκρηκτικά στον Προκόπη Παυλόπουλο και απειλεί να τον ανατινάξει και να κάνει το Προεδρικό Μέγαρο Κούγκι.

Η Άννα Κορακάκη φέρεται να έχει θιχτεί επειδή ξέχασαν να την καλέσουν στο Προεδρικό Μέγαρο να βγάλει μια φωτογραφία δίπλα στον γοητευτικό Προκόπη Παυλόπουλο, όπως ήταν το όνειρό της.

Είναι γνωστό πως η Άννα Κορακάκη ήθελε να πάρει το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο για να την καλέσει στο Προεδρικό Μέγαρο ο Προκόπης Παυλόπουλος που είναι το είδωλό της.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η Άννα Κορακάκη δεν προσκλήθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως οι υπόλοιποι ολυμπιονίκες, επειδή η Κατερίνα Στεφανίδη είπε “ή αυτή ή εγώ”.

Καθώς οι εξελίξεις τρέχουν, με πληροφορούν από το κοντρόλ ότι η Άννα Κορακάκη ζητάει να απελευθερωθούν οι αναρχικοί Κώστας Σακκάς και Μάριος Σεϊσίδης.

Η Κορακάκη έχει κολλήσει το όπλο της στον κρόταφο του Προκόπη Παυλόπουλου και του ζητάει να φωνάξει “Το πάθος για τη λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά”.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας προσπάθησε να αφοπλίσει την Κορακάκη, πιάνοντας τους κρίκους που είχε στα αυτιά της και κάνοντας σταυροπόδι πάνω στη μύτη της, αλλά ο Σπύρος Γιαννιώτης -που ανήκει στον αντιεξουσιαστικό χώρο- τον σταμάτησε.

Αυτή τη στιγμή, ομάδα της αντιτρομοκρατικής προσπαθεί να εισβάλει στο Προεδρικό Μέγαρο από τα παράθυρα και να αφοπλίσει την Άννα Κορακάκη.

Άννα, πρόσεχε, οι μπάτσοι είναι πίσω σου!

(Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του κειμένου -και όλων των κειμένων μου-, χωρίς την άδειά μου. Η κοινοποίηση στο Facebook είναι υποχρεωτική. Ειδικά, αν είστε θεογκόμενα και κρεβατογεμίστρα. Ευχαριστώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.