Ντρόπιασε την Ελλάδα ο Πετρούνιας που έκανε σταυροπόδι πάνω στους κρίκους

petrouniasΑντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του χρυσού Ολυμπιονίκη στους κρίκους, Λευτέρη Πετρούνια, να καθίσει σταυροπόδι στους κρίκους, στην διάρκεια του γκαλά της ενόργανης γυμναστικής στο γκαλά του Ρίο.

Η κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια να καθίσει σταυροπόδι ντροπιάζει την Ελλάδα διεθνώς, αφού όλοι μιλάνε πάλι για τους τεμπέληδες Έλληνες που αράζουν ακόμα και πάνω στους κρίκους και τα μονόζυγα.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που χλευάζουν την Ελλάδα, αφού λένε πως ο Πετρούνιας έπρεπε πάνω στους κρίκους να κρατάει ένα κομπολόι, να καπνίζει, να παίζει τάβλι, να χτυπάει παλαμάκια και να ξύνει -παράλληλα- τ’ @ρχίδια του, ώστε να αποδίδει άψογα το στερεότυπο για τους Έλληνες τεμπελχανάδες.

Από την κίνησή του να καθίσει σταυροπόδι, είναι προφανές πως ο Λευτέρης Πετρούνιας σκέφτεται πως πήρε το χρυσό ολυμπιακό μεγάλλιο και τώρα θα αράξει και θα την περνάει τζάμι.

Αυτή είναι η Ελλάδα που θέλουμε;

Θέλουμε την Ελλάδα της ήσσονος προσπάθειας;

Θέλουμε την Ελλάδα του Πετρούνια που πήρε το χρυσό και μετά κωλοβαράει πάνω στους κρίκους;

Θα πρέπει η κυβέρνηση να αφαιρέσει το χρυσό μετάλλιο από τον Λευτέρη Πετρούνια και να τον στείλει να γίνει εργάτης του Μπόμπολα στα έργα της εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών.

Δεν είναι δυνατόν ο καθένας που κάνει πέντε κωλοτούμπες να αράζει μετά πάνω στους κρίκους.

Για την Ελλάδα!

petrounias xristosUpdate: Η κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια να ειρωνευτεί τον Χριστό μας και τα Πάθη Του πάνω στους κρίκους – γέρνοντας το κεφάλι δεξιά και κλείνοντας μάτια- ήταν απαράδεκτη. Αυτό είναι χτύπημα στην Ορθοδοξία και στα ιερά και τα όσια των Ελλήνων. Πού είναι ο Αρχιεπίσκοπος; Πού είναι ο Αμβρόσιος; Πού είναι ο Άνθιμος; Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο σ’ αυτή τη χώρα.

(Μαζί με τους αναγνώστες του μπλογκ που πληθαίνουν διαρκώς, πληθαίνουν και οι ηλίθιοι που διαβάζουν το μπλογκ. Επειδή εγώ δεν σκοπεύω να αλλάξω τον τρόπο που σκέφτομαι και γράφω -αφενός γιατί το γουστάρω και αφετέρου γιατί με αυτό τον τρόπο κατάφερα να έχω το πρώτο σε αναγνωσιμότητα ατομικό σάιτ/μπλογκ στην Ελλάδα-, παρακαλούνται οι ηλίθιοι να απομακρυνθούν. Ευχαριστώ τους ηλίθιους. Μαζί με τους ηλίθιους, ευχαριστώ και τους φιλελέδες. Αν και είναι το ίδιο.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.