Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας

xristoforakosΕνθουσιασμό και αισιοδοξία έχει σκορπίσει στους Έλληνες η δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη πως, στις επόμενες εκλογές, επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο Μιχάλης Χριστοφοράκος.

Η επιλογή του Μιχάλη Χριστοφοράκου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας είναι μια κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να αποδείξει πως εννοεί κυριολεκτικά αυτό που είπε στην ΔΕΘ ότι πρέπει οι Έλληνες να ξεχάσουμε το παρελθόν και να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον.

Βέβαια, αφού έρθει στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Χριστοφοράκος θα πει όλη την αλήθεια και θα αποκαλύψει σε ποιους πολιτικούς της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ έδωσε μίζες, αλλά εμείς μετά θα το ξεχάσουμε για να βαδίσουμε ενωμένοι στο μέλλον.

Με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέλνει το μήνυμα πως οι Έλληνες πρέπει να ξεχάσουν το σκάνδαλο της Siemens, την χρεοκοπία της χώρας, τη Λίστα Λαγκάρντ και όλα αυτά τα δυσάρεστα που έγιναν στο παρελθόν από τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Εδω που τα λέμε, δεν έγινε και τίποτα κακό τόσα χρόνια.

Ως συνήθως, οι Έλληνες είναι υπερβολικοί και νομίζουν πως η χώρα τους ξεπουλήθηκε, ενώ η αλήθεια είναι πως έχει παραχωρηθεί σε άλλους για μερικούς αιώνες.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παίρνει τον Μιχάλη Χριστοφοράκο από την ξενιτιά της Βαυαρίας και τον φέρνει πίσω στην Ελλάδα, ενώ, παράλληλα, του δίνει δουλειά και μισθό, αποδεικνύοντας πως η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη, του Άδωνι και του Βορίδη νοιάζεται για τους Έλληνες που αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν -και εξαιτίας της- και θα κάνει το παν για να τους φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Δηλαδή, η τοποθέτηση του Μιχάλη Χριστοφοράκου ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι μια συμβολική κίνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, για να δείξει στους Έλληνες μετανάστες πως τους νοιάζεται και τους συμπονάει.

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος φτάνει αύριο στην Ελλάδα και στο αεροδρόμιο θα τον υποδεχτούν η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Γερμανός πρέσβης, αφού ο Μιχάλης Χριστοφοράκος έχει και την γερμανική υπηκοόητα, οπότε κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει πως δεν αγωνίστηκε για τα συμφέροντα της πατρίδας του: της Γερμανίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.