Σοκ: Τέσσερις μεταμφιεσμένοι δημοσιογράφοι στο κρεβάτι με τον Νίκο Παππά

dhmosiografoiΝέες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση των δυο δημοσιογράφων του Star και του Alpha που συνελήφθησαν στην Νέα Υόρκη -επειδή παρακολουθούσαν μεταμφιεσμένοι τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά και πλαστογράφησαν την υπογραφή συνεργάτη του-, μετά την αποκάλυψη πως τέσσερις ακόμα δημοσιογράφοι μεταμφιέστηκαν σε πoυτάνες και προσπάθησαν να πάνε στο κρεβάτι μαζί του.

Οι τέσσερις γνωστοί δημοσιογράφοι -δυο γυναίκες και δυο άνδρες- πλησίασαν τον Νίκο Παππά στο μπαρ του ξενοδοχείου και του είπαν πως είναι σκέτη κάβλα.

Ο Νίκος Παππάς δεν κώλωσε και πήρε και τους τέσσερις δημοσιογράφους στο δωμάτιό του, όπου τους ξεκώλιασε.

Οι τέσσερις δημοσιογράφοι είχαν βάλει μικροκάμερες σε διάφορα σημεία του σώματός τους -για να καταγράψουν τον Νίκο Παππά να τους πηδάει- αλλά φαίνεται πόσο πολύ απολαμβάνουν το γ@μήσι από τον υπουργό, που κινδυνεύουν να παρεξηγηθούν.

Οι δημοσιογράφοι ήθελαν να καταγράψουν τον Νίκο Παππά να τους πληρώνει -για να αποδείξουν πως ο ελληνικός λαός πληρώνει από την τσέπη του τα τσιμπούκια στον υπουργό- αλλά ο Νίκος Παππάς τους είπε “Να σας πληρώσω; Εσείς θα με πληρώσετε και θα δώσω τα χρήματα στους φτωχούς”.

Τελικά οι τέσσερις δημοσιογράφοι ερωτεύτηκαν τον Νίκο Παππά, οπότε ξέχασαν το ρεπορτάζ και τον ήθελαν όλη μέρα στο κρεβάτι να τους πηδάει.

Παράλληλα, έκαναν το λάθος να ενημερώσουν τους συναδέλφους τους στην Αθήνα πως ο Νίκος Παππάς είναι φοβερός γ@μιάς, οπότε κατακλύστηκε η Νέα Υόρκη από δημοσιογράφους τηλεοπτικούς σταθμών που ήταν καυλοπυρέσσοντες και έτριβαν τις υγρές θηλές τους.

Ο Νίκος Παππάς δεν μπόρεσε να τους πηδήσει όλους, οπότε οι δημοσιογράφοι τα έχουν πάρει και κατηγορούν τον Νίκο Παππά και την κυβέρνηση για ανικανότητα και για χτύπημα στην ελεύθερη δημοσιογραφία του Αλαφούζου και του Μπόμπολα.

Πάντως είναι θετικό που οι δημοσιογράφοι των καναλιών έχουν επιτυχία σαν πoυτάνες, αφού, αν χάσουν την δουλειά τους, δεν θα μείνουν άνεργοι και θα μπορούν να κάνουν βίζιτες.

Βέβαια, και τώρα βίζιτες είναι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.