Η κυβέρνηση απαγορεύει την έκδοση του DownTown, με αφορμή τη συνέντευξη Καρανίκα για την Μενεγάκη

karanikas-menegakiΣάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει την έκδοση του περιοδικού DownTown, με αφορμή τη δημοσίευση της πολύκροτης συνέντευξης του ειδικού συμβούλου στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Καρανίκα, ο οποίος έκανε δηλώσεις για την Ελένη Μενεγάκη.

Ήδη, ομάδες αστυνομικών έχουν πάρει σβάρνα τα περίπτερα και μαζεύουν τα αντίτυπα του DownTown για να τα κάψουν.

Ο Νίκος Καρανίκας αρνείται πως παραχώρησε συνέντευξη στο DownTown, υποστηρίζει πως η συζήτηση για την Ελένη Μενεγάκη ήταν ιδιωτική και απειλεί με μήνυση το περιοδικό.

Το DownTown αρνείται πως η συζήτηση ήταν ιδιωτική και υποστηρίζει πως έχει μαγνητοφωνημένες δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα και για την Τατιάνα Στεφανίδου.

Μάλιστα, το DownTown απειλεί να δημοσιεύσει τις δηλώσεις του Νίκου Καρανίκα για την Τατιάνα Στεφανίδου, που μπορεί να ανατρέψουν την κυβέρνηση.

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε πως αναλαμβάνει την παράνομη έκδοση του DownTown, το οποίο θα διανέμεται δωρεάν από στελέχη της ΟΝΝΕΔ από πόρτα σε πόρτα.

Στην διαμάχη παρενέβη και ο ιδιοκτήτης του Alpha, Δημήτρης Κοντομηνάς, ο οποίος ζητάει από την κυβέρνηση να πάρει άδεια ο Alpha, για να συνεχιστεί η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να μην πάθει κατάθλιψη ο Νίκος Καρανίκας και πάει στο διάολο ο στρατηγικός σχεδιασμός της κυβέρνησης.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν έχει σπάσει ακόμα τη σιωπή της.

(Αλέξη Τσίπρα, όλοι έχουμε φίλους με προβλήματα -ακόμα και γκάου- και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Οπότε, σε καταλαβαίνω που βοηθάς τους φίλους σου και μπράβο σου. Βέβαια, επειδή εσύ είσαι πρωθυπουργός της χώρας, δεν γίνεται να προσλαμβάνεις τους φίλους σου στο γραφείο σου. Βγάλε από την τσέπη σου ένα χιλιάρικο το μήνα και δώσ’ το στον φίλο σου. Πιο τίμιο είναι αυτό.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.