Η δημοσκόπηση της Public Issue δείχνει την αγάπη των Ελλήνων για τον Αλέξη Τσίπρα

casablancaΑίσθηση έχει προκαλέσει η δημοσκόπηση της Public Issue που δίνει προβάδισμα 24 μονάδων στην Νέα Δημοκρατία έναντι του ΣΥΡΙΖΑ -42% έναντι 18%-, αλλά λίγοι έχουν καταλάβει τι ακριβώς σημαίνει αυτό.

Είναι τεράστιο λάθος να ερμηνεύονται σήμερα οι δημοσκοπήσεις με τον ίδιο τρόπο που ερμηνεύονταν πριν χρεοκοπήσει η χώρα και μετατραπεί και επίσημα σε προτεκτοράτο.

Το μεγάλο προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας στην δημοσκόπηση της Public Issue είναι ουσιαστικά υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ.

Οι Έλληνες ξέρουν πως η Ελλάδα έχει τελειώσει, ξέρουν πως οι εκλογές στην Ελλάδα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία, και θέλουν η βόμβα να σκάσει στα χέρια του Κυριάκου Μητσοτάκη και όχι στα χέρια του Αλέξη Τσίπρα.

Οι Έλληνες θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία επειδή θέλουν να είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αυτός που θα βγει σε εθνικό τηλεοπτικό διάγγελμα να αναγγείλει την επιστροφή στην δραχμή (σ.σ. Κι εγώ θα ψηφίσω Κυριάκο Μητσοτάκη.).

Επίσης, υπάρχουν κι αυτοί οι Έλληνες που θέλουν η Ελλάδα να τελειώνει με τα Μνημόνια, οπότε ξέρουν πως είναι δύσκολο για τον Τσίπρα να περάσει και δεύτερο Μνημόνιο, οπότε σκέφτονται να ψηφίσουν Μητσοτάκη, να περάσει ο Μητσοτάκης το τέταρτο Μνημόνιο, να έρθει μετά ο επόμενος να περάσει το πέμπτο Μνημόνιο, ώστε να τελειώσουμε επιτέλους κάποια στιγμή με τα εκατό Μνημόνια που θα ακολουθήσουν.

Όταν οι Έλληνες λένε στις δημοσκοπήσεις πως θεωρούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως καταλληλότερο για πρωθυπουργό, δεν το λένε θετικά.

Οι Έλληνες λένε πως ο καταλληλότερος για πρωθυπουργός σε ένα προτεκτοράτο είναι ο Μητσοτάκης.

Αυτό που λένε οι Έλληνες είναι πως, όπως έχει γίνει βόθρος η Ελλάδα, της ταιριάζει καλύτερα η σκατόφατσα του Μητσοτάκη.

Δηλαδή, η δημοσκόπηση της Public Issue αποδεικνύει τη μεγάλη συμπάθεια των Ελλήνων για τον Αλέξη Τσίπρα και την αντιπάθειά τους για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η δημοσκόπηση της Public Issue δείχνει την τεράστια αγάπη των Ελλήνων για τον Αλέξη Τσίπρα και την προσπάθειά τους να τον προστατεύσουν.

Δηλαδή, οι Έλληνες φυγαδεύουν τον Αλέξη Τσίπρα από την πρωθυπουργία επειδή τον λατρεύουν, όπως φυγάδευσε ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ την Ίνγκριντ Μπέργκμαν στο τέλος της Καζαμπλάνκα αν και ήταν ο έρωτας της ζωής του.

Δεν ξέρω γιατί οι Έλληνες αγαπάνε τόσο πολύ τον Αλέξη Τσίπρα.

Μπορεί να τους θυμίζει κάνα παλιό τους γκόμενο.

Εγώ, πάντως, αγαπάω και στηρίζω τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Με τον Κυριάκο πρωθυπουργό, το γέλιο είναι εγγυημένο.

Και το κρασί δωρεάν.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.