Μυστήριο με την επιστολή που άφησε στον Αλέξη Τσίπρα ο Φιντέλ Κάστρο

castro-tsiprasΤον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Κουβανός ηγέτης Φιντέλ Κάστρο έχει αφήσει μια προσωπική επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αβάνα, ο Φιντέλ Κάστρο, λίγο πριν πεθάνει, άφησε στο κομοδίνο του μια επιστολή για τον Αλέξη Τσίπρα.

Την επιστολή παρέλαβε ο πρόεδρος της Κούβας Ραούλ Κάστρο, αδερφός του Φιντέλ, ο οποίος την παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα.

Κουβανός αξιωματούχος ανέφερε πως, μόλις ο Αλέξης Τσίπρας άνοιξε τον φάκελο και διάβασε την επιστολή, ξέσπασε σε κλάματα και έβγαλε έρπητα στα ρουθούνια.

Φήμες θέλουν τον Φιντέλ Κάστρο να ανακοινώνει στην επιστολή του προς τον Αλέξη Τσίπρα πως τον θεωρεί διάδοχό του στην επανάσταση και να τον καλεί να πάρει τα όπλα για να ανατρέψει τον καπιταλισμό παρέα με τον Δραγασάκη.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, με την επιστολή του, ο Φιντέλ Κάστρο ενημερώνει τον Αλέξη Τσίπρα πως είναι γιος του.

Κανείς δεν ξέρει πόσα παιδιά έχει ο Φιντέλ Κάστρο γιατί αυτοί οι Κουβανοί είναι πολύ απελευθερωμένοι και δεν έχουν ταμπού και μικροαστικές προκαταλήψεις, οπότε φασώνονται αβέρτα κρεμασμένοι από τους φοίνικες και δεν το κάνουν και θέμα.

Τα τελευταία χρόνια κυκλοφορούσε στην Αβάνα η φήμη πως ο Κάστρο είναι πατέρας του Αλέξη Τσίπρα από τη σχέση του με γνωστή Ελληνίδα που είχε πάει στην Κούβα για να εκπαιδευτεί στο αντάρτικο πόλεων.

Ο Φιντέλ Κάστρο θαμπώθηκε από τα πανέμορφα μάτια της Ελληνίδας -είχε και ωραίο κώλo-, οπότε την στρίμωξε και την κουτούπωσε.

Η Ελληνίδα έμεινε έγκυος και γέννησε αλλά ο Κάστρο δεν είχε ώρα για κουτσουβελάκια γιατί ήταν και επαναστάτης άνθρωπος και δεν μπορούσε να ασχολείται με τα ξεσκάτισμα του μωρού και να του αλλάζει πάνες.

Και η Ελληνίδα, όμως, ήταν επαναστάτρια, οπότε έδωσε το μωρό σε μια ελληνική οικογένεια, ενώ άλλοι υποστηρίζουν πως το πούλησε για να αγοράσει όπλα και να συνεχίσει την ένοπλη πάλη.

Αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι γιος του Φιντέλ Κάστρο, θα παραμείνει στην Κούβα και θα ηγηθεί της επανάστασης -θα διαδεχτεί τον θείο του, τον Ραούλ Κάστρο-, με αποτέλεσμα να μείνει η Ελλάδα μπουκάλα και να μην εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.