Ο Μπαράκ Ομπάμα θα καταθέσει στεφάνι στο Πολυτεχνείο

obama-polutexneioΈκπληξη έχει προκαλέσει η είδηση πως ο Μπαράκ Ομπάμα θα επισκεφτεί το Πολυτεχνείο, για να τιμήσει την εξέγερση των φοιτητών ενάντια στην αμερικανοκίνητη χούντα των συνταγματαρχών.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα πάει στο Πολυτεχνείο πριν επισκεφτεί την Ακρόπολη, ώστε να μην πέσει πάνω σε τίποτα αναρχικούς που θα τα ζητάνε αυτόγραφα και θα κάνουν υστερίες.

Είναι η πρώτη φορά που ένας Αμερικανός πρόεδρος επισκέπτεται το Πολυτεχνείο αλλά δεν θα είναι η τελευταία, αφού, όπως αποκάλυψε ο Μπαράκ Ομπάμα, ο Ντόναλντ Τραμπ σκοπεύει να επισκεφτεί το Πολυτεχνείο, την Μύκονο και το Costa Navarino.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου και θα κρατήσει στα χέρια του την ηρωική και αιματοβαμμένη σημαία του Πολυτεχνείου, την οποία την πλύνανε οι πασπίτες κατά λάθος μαζί κάτι εσώρουχα, με αποτέλεσμα να φύγουν τα αίματα και να της έχουν ρίξει κέτσαπ για να μοιάζει πιο ηρωική.

Για να τιμήσει τον αγώνα των φοιτητών, ο Μπαράκ Ομπάμα θα φωνάξει “Το Πολυτεχνείο ζει”, “Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία” και “Φονιάδες των λαών, Αμερικάνοι”.

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη του Μπαράκ Ομπάμα πως ήταν κι αυτός στο Πολυτεχνείο τον Νοέμβριο του 1973, αφού είχε έρθει διακοπές με τους γονείς του στην Αθήνα, οπότε αυτός έφυγε από το Χίλτον και πήγε στο Πολυτεχνείο αλλά οι φοιτητές τον έβγαλαν έξω επειδή ήταν μαύρος και νόμισαν πως είναι πράκτορας της αμερικανικής πρεσβείας και όχι ένα Αμερικανάκι που το είχε σκάσει και την είχε δει Athens alone.

Στην διάρκεια της επίσκεψης του Μπαράκ Ομπάμα στο Πολυτεχνείο, την περιφρούρηση έχουν αναλάβει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ, πράκτορες της CIA και τρεις μεραρχίες Αμερικανών πεζοναυτών που πολέμησαν στο Ιράκ.

Μαζί με τον Μπαράκ Ομπάμα, θα πάει στο Πολυτεχνείο και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρήκε ευκαιρία να πάει στο Πολυτεχνείο, γιατί, αν πάει μόνος του, θα μαζέψει πολύ γιαούρτι.

Η επίσκεψη Ομπάμα-Τσίπρα στο Πολυτεχνείο θα γίνει στις 5 τα ξημερώματα αλλά μην πείτε πως το μάθατε από εμένα γιατί μπορεί να έχω προβλήματα που αποκαλύπτω τέτοια απόρρητα μυστικά.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.