Ο Ομπάμα λέει πως το χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο και ζητάει την διαγραφή του!

obama-tsiprasΠανικό έχουν προκαλέσει στην ελληνική κυβέρνηση οι δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα στην διάρκεια της συνάντησή τους με τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μπαράκ Ομπάμα είπε πως το ελληνικό χρέος είναι επαχθές και επονείδιστο, και ζήτησε την διαγραφή του.

“Το χρέος της Ελλάδας είναι παράνομο, επαχθές, επονείδιστο και μη βιώσιμο” είπε ο Μπαράκ Ομπάμα, αφήνοντας άναυδο τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας περίμενε μια δήλωση για ελάφρυνση του χρέους και ο Μπαράκ Ομπάμα ζητάει την διαγραφή του χρέους.

“Με την ελάφρυνση του χρέους δεν μπορεί να γίνει τίποτα, πρέπει το χρέος να διαγραφεί” είπε Ομπάμα στον Τσίπρα και συνέχισε λέγοντας “Έλα, μωρέ μ@αλάκα Αλέξη, κι εσύ αυτά έλεγες πριν κάνεις την κωλοτούμπα τον Ιούλιο του 2015”.

Μετά την δήλωσή του πως το ελληνικό χρέος είναι παράνομο, επαχθές και επονείδιστο, ο Μπαράκ Ομπάμα ζήτησε συνάντηση με την Ζωή Κωνσταντοπούλου, για να ενώσουν τις δυνάμεις τους για την διαγραφή του ελληνικού χρέους.

Ο Μπαράκ Ομπάμα θα συναντηθεί με την Επιτροπή Αλήθειας για το Δημόσιο Χρέος, ενώ σκοπεύει να γίνει μέλος στην Πλεύση Ελευθερίας και να αγωνιστεί για την απελευθέρωση της Ελλάδας.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.