Το κεφάλαιο δεν έχει σημαία

flag-greece-maltaΔιαπιστώνω πως οι τηλεδημοσιογράφοι έχουν πολύ μεγάλη αγάπη για την ελληνική σημαία και είναι να πέσουν να πεθάνουν, όταν την καίνε οι κουκουλοφόροι που υποδύονται τους αναρχικούς.

Επειδή κάποιοι από αυτούς τους τηλεδημοσιογράφους είναι μεν σε πολλά payroll αλλά δουλεύουν και σε κανάλια εφοπλιστών, θα ήθελα να τους κάνω μια ερώτηση:

Δεν νιώθουν οργή που οι εφοπλιστές δεν έχουν την ελληνική σημαία στα πλοία τους;

Δεν νιώθουν ντροπή για αυτό;

Δηλαδή, νιώθουν ντροπή μόνο όταν κάποιοι κουκουλοφόροι καίνε την ελληνική σημαία;

Δεν νιώθουν ντροπή΄που ο εφοπλιστής για τον οποίον δουλεύουν δεν έχει ελληνική σημαία στα πλοία του;

Δεν νιώθουν την ανάγκη να βγουν να καταγγείλουν πως το κεφάλαιο δεν έχει …σημαία;

Επίσης, δεν νιώθουν ντροπή που ο εφοπλιστής για τον οποίον δουλεύουν δεν έχει ελληνική σημαία στα πλοία του αλλά τους βάζει να σπρώχνουν την Χρυσή Αυγή, που αγαπάει πολύ την ελληνική σημαία;

Τέτοια αγάπη για την ελληνική σημαία, μόνοι οι καναλάρχες, τηλεδημοσιογράφοι και οι χρυσαυγίτες έχουν. Πώς γίνεται αυτό;

Να, εγώ κάποιες τέτοιες απορίες έχω. Όχι ότι περιμένω απάντηση.

Όσο για τους κουκουλοφόρους που υποδύονται τους αναρχικούς, βρε παιδιά, αν θέλετε να σοκάρετε τους φασίστες καναλάρχες και τους φασίστες τηλεδημοσιογράφους, μην καίτε την ελληνική σημαία.

Κάψτε καμιά σημαία της Μάλτας, καμιά σημαία της Λιβερίας.

Έτσι περνάει το νόημα στην κοινωνία.

Αναγκάστε τα κανάλια να σας δείχνουν να καίτε τη σημαία της Μάλτας, και την “εθνικόφρονα” τηλεπαρουσιάστρια να λέει “να εδώ, οι αναρχικοί καίνε μια σημαία της Μάλτας”, οπότε θα γίνεται έξαλλος ο “εθνικόφρων” καναλάρχης και θα ρίχνει την εικόνα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.