Τραμπ εγκώμιον

donald-trump-atheistΈχουν γραφτεί τόσα αρνητικά για τον Ντόναλντ Τραμπ -πριν και μετά την εκλογή του στην προεδρία των ΗΠΑ- που αναρωτιέσαι πώς γίνεται να εκλέγεται Πρόεδρος των ΗΠΑ κάποιος που δεν έχει τίποτα θετικό.

Έψαξα λοιπόν να βρω κάποιο θετικό στοιχείο του Ντόναλντ Τραμπ.

Και το βρήκα.

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι άθεος.

Μάλλον ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πρώτος άθεος Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Κι αυτό είναι ένα ακόμα βήμα για την Δημοκρατία.

Ας του το αναγνωρίσουμε.

Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε προεκλογικά κάποιες προσπάθειες να δείξει πως έχει κάποια σχέση με τα θρησκευτικά θέματα -για να αρπάξει μερικές ψήφους ακόμα- αλλά είναι γνωστό πως ο Τραμπ είναι άθεος.

Ο Ντόναλντ Τραμπ πάει στην εκκλησία μόνο για να παντρευτεί.

Και πάει στην εκκλησία, μόνο και μόνο για να μην του τα κάνει μπαλόνια με την γκρίνια της η νύφη που θέλει να φορέσει νυφικό.

Φυσικά, ο Τραμπ είναι άθεος όχι επειδή έχει φιλοσοφικές και υπαρξιακές αναζητήσεις αλλά επειδή πιστεύει πως ο ίδιος είναι θεός.

Ο Θεός δεν πιστεύει σε άλλο Θεό.

Αλλά δεν έχει καμία σημασία το γεγονός ότι ο Τραμπ δεν πιστεύει στον Θεό επειδή είναι βέβαιος πως είναι θεός.

Ας μείνουμε στο ότι ο Τραμπ είναι άθεος.

Ας τα βλέπουν αυτά διάφοροι προοδευτικούληδες που ανάβουν κεράκι στην Παναγιά, για να φέρει το σοσιαλισμό.

(Επειδή υπάρχουν διάφοροι που πλασάρονται σαν εκπρόσωποι του Τραμπ στην Ελλάδα, ας έχουν υπόψη τους αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Ο Πάνος Καμμένος, που τόσο θαυμάζει τον Τραμπ, χαϊδεύεται στα ράσα του Ιερώνυμου και είναι διατεθειμένος να ρίξει την κυβέρνηση για τα μάτια του Αρχιεπισκόπου.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.