Απαγορεύεται το πλύσιμο της σημαίας με εσώρουχα και χρωματιστά

Φωτιά έχει πάρει το πολιτικό σκηνικό στη χώρα μας μετά από την καταγγελία της Νέας Δημοκρατίας πως βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πλένουν την ελληνική σημαία μαζί με τα χρωματιστά, για να της αλλάξουν χρώμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ρεπορτάζ της σημαίας, σε διάφορα δημόσια κτίρια υπάρχουν ελληνικές σημαίες με κόκκινες, κίτρινες, πράσινες και μοβ γραμμές που μοιάζουν με τη σημαία των γκέι.

Η Νέα Δημοκρατία καταγγέλλει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σέβεται την ιερή σημαία της πατρίδας μας και θέλει να γεμίσει τη χώρα αδελφές, πoυσταριά και ντιγκιντάγκες.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ζητά να υπάρχει ξεχωριστό πρόγραμμα στα πλυντήρια για το πλύσιμο της σημαίας.

Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία ζητάει να μην μπαίνει η σημαία στο πλυντήριο μαζί με τα εσώρουχα γιατί η σημαία είναι ιερή, ενώ τα εσώρουχα δεν είναι.

Βέβαια, τα εσώρουχα των Ελλήνων πρέπει να είναι ιερά, γιατί όλα στη Ελλάδα είναι ιερά, οπότε, γιατί να μην είναι και τα εσώρουχα των Ελλήνων ιερά;

Σε έκτακτη συνεδρίαση της Βουλής, θα αποφασιστεί αν η σημαία θα πρέπει να μπαίνει στο πλυντήριο χωριστά από τα εσώρουχα και τα χρωματιστά.

Αν η ιερή σημαία της Ελλάδας -που είναι ένα ιερό σύμβολο– είναι πεντακάθαρη και σιδερωμένη, θα εκτιναχτεί το ελατήριο της οικονομίας.

Της πατρίδας μου η σημαία
έχει μείνει ορφανή,
γιατί χάθηκε η πατρίδα
κι έχει μείνει ένα πανί.

(Μου αρέσει που έχει ξεπουληθεί η χώρα, οι Έλληνες την εγκαταλείπουν, η Ελλάδα είναι μια χώρα γερόντων, και το κύριο θέμα συζήτησης είναι αν θα πρέπει να αποποινικοποιηθεί το κάψιμο της σημαίας. Στο τέλος, θα μας μείνει μια σημαία. Και μαντέψτε πού θα την βάλουμε. Για να υπάρχει σημαία, πρέπει πρώτα να υπάρχει χώρα. Να θυμίσω, με την ευκαιρία, πως οι Ισλανδοί -που χρεοκόπησαν την ίδια εποχή με εμάς- δεν βγήκαν στους δρόμους με τις ισλανδικές σημαίες. Βγήκαν όλοι μαζί με τα κορμιά τους. Χωρίς σημαίες. Γιατί να κρατάνε σημαίες μέσα στη χώρα τους; Αμφισβητεί κανείς ότι είναι Ισλανδοί; Αμφιβάλλουν οι ίδιοι ότι είναι Ισλανδοί; Ή είναι σε πόλεμο; Σήμερα, η Ισλανδία, μια χώρα που εισάγει σχεδόν τα πάντα, είναι πάλι μια από τις πλουσιότερες χώρες του κόσμου στο κατά κεφαλή εισόδημα, θεωρείται μια από τις ευτυχισμένες χώρες στον κόσμο, ενώ οι τραπεζίτες της είναι στη φυλακή. Κοιτάξτε γύρω σας. Εκτός από τη σημαία, τι βλέπετε;)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.