Ο σαδισμός του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε

Σε νέα συνέντευξή του στην εφημερίδα Die Zeit, ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε επιτίθεται στην Ελλάδα, στους Έλληνες και στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος κατηγορείται ότι αδίκως ρίχνει ευθύνες στην Γερμανία για τη σημερινή κατάσταση της Ελλάδας, ενώ δηλώνει πως στόχος είναι να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε μοιάζει να διασκεδάζει πάρα πολύ με την δυστυχία των άλλων. Το μόνο πράγμα στο οποίο φαίνεται να βρίσκει χαρά είναι η δυστυχία των άλλων.

Όσο θα πλησιάζουν οι γερμανικές εκλογές, τόσο ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα δαιμονοποιεί τους Έλληνες και την Ελλάδα.

Ενόψει των εκλογών στην Γερμανία, ο Σόιμπλε και η Μέρκελ θα φροντίσουν να πάνε πιο δεξιά και να αναδείξουν την ανωτερότητα των Γερμανών -ναι, υπάρχει λαϊκισμός και στην Γερμανία-, ώστε να μαζέψουν ψήφους από τους ακροδεξιούς.

Πουλάνε αυτά τα εθνικιστικά, όχι μόνο στους Γερμανούς αλλά σε όλους τους λαούς που θέλουν να αισθάνονται ανώτεροι από τους άλλους.

Είναι εμφανές πως οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κινούνται προς την ακροδεξιά και οι εθνικισμοί σαρώνουν στην Ευρώπη.

Βέβαια, αυτούς τους εθνικισμούς τους έχει πληρώσει πολύ ακριβά η Ευρώπη -και η Γερμανία- αλλά αφενός οι άνθρωποι ξεχνούν και αφετέρου δεν μπορούν να αλλάξουν.

Και βέβαια, ενώ εκφράζεται ανησυχία για την άνοδο της ακροδεξιάς στην Ευρώπη, οι πάντες κάνουν πως δεν βλέπουν πως η ακροδεξιά είναι -εδώ και χρόνια- κυβέρνηση στην Γερμανία.

Και είναι η Γερμανία που διαλύει για μια ακόμα φορά την Ευρώπη.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση -που για πολλούς Έλληνες αποτελεί ακόμα ιδέα- πάει ντουγρού για διάλυση, αφού δεν μπορεί να υπάρξει καμία ένωση κρατών στις οποίες κυριαρχεί ο εθνικισμός.

Πάντως, ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε θα είναι εκεί και θα μας διασκεδάζει μέχρι να τινάξει τα πέταλα.

Άλλωστε, μάλλον δεν έχει κάτι άλλο να κάνει και φαίνεται να βρίσκει ευτυχία στον σαδισμό.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλωσε πως στόχος είναι να σταθεί η Ελλάδα στα πόδια της.

Τις έχει διαλέξει τις λέξεις μια μια.

Ένας άνθρωπος σε αναπηρικό καροτσάκι εξουσιάζει την τύχη σου, σε σακατεύει συστηματικά και σου λέει πως πρέπει να σταθείς στα πόδια σου.

Εξόχως σαδιστικό.

Η Ελλάδα θα σταθεί στα πόδια της, όταν θα περπατήσει ξανά ο Σόιμπλε.

Μέχρι τότε, ο Σόιμπλε θα σακατεύει και τα πόδια και τα χέρια της Ελλλάδας.

Τον λυπάμαι τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, γιατί η μόνη και μόνιμη αναπηρία που έχει είναι στο μυαλό και στην ψυχή του.

Επειδή έρχονται μέρες αγάπης, θα ήθελα να ευχηθώ ξανά (1,2) στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε να πάει να γαμηθεί.

Μοιάζει πάντα να το έχει τόσο απεγνωσμένα ανάγκη.

(Η αγαπημένη ταινία του Σόιμπλε είναι σίγουρα το Misery, όπου μια γυναίκα σώζει τον τραυματισμένο συγγραφέα που θαυμάζει, τον πηγαίνει στο απομονωμένο σπίτι της, και τον σακατεύει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.