Εκκενώνεται η Αθήνα εξαιτίας βόμβας κάτω από την Ακρόπολη

Πανικό έχει προκαλέσει στους Αθηναίους η αποκάλυψη πως υπάρχει βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κάτω από την Ακρόπολη.

Η βόμβα της Ακρόπολης έχει εκατονταπλάσια ισχύ από την βόμβα που βρέθηκε στο Κορδελιό και απειλεί να ισοπεδώσει όλη την Αθήνα, αφού η έκρηξή της μπορεί να ενεργοποιήσει εκατοντάδες βόμβες που είναι διάσπαρτες στα έγκατα της αττικής γης, με αποτέλεσμα να γίνει όλη Αθήνα Κούγκι.

Η βόμβα είχε πέσει το 1944 στη σπηλιά του Νταβέλη στην Πεντέλη αλλά, με το πέρασμα του χρόνου, μετακινήθηκε και έφτασε μέσα από τις υπόγειες στοές -που ενώνουν το Μαντείο των
Δελφών με τον Λευκό Οίκο- κάτω από την Ακρόπολη.

Ήδη, έχει ξεκινήσει γιγαντιαία επιχείρηση εκκένωσης της Αθήνας.

Πρόκειται για την μεγαλύτερη μετακίνηση πληθυσμού στην ιστορία της Ελλάδας, μετά τις θρυλικές καθόδους των οπαδών του ΠΑΟΚ στον Πειραιά για τους αγώνες με τον Ολυμπιακό.

Τέσσερα εκατομμύρια Αθηναίοι θα μεταφερθούν εκτός Αττικής και θα διανυκτερεύσουν σε τέντες.

Οι τέντες είναι εξαιρετικά σύγχρονες, ενώ διαθέτουν μπιντέ και wi-fi.

Επειδή κανείς δεν γνωρίζει ποια θα είναι η συμπεριφορά μιας βόμβας που είναι θαμμένη για 73 χρόνια -μπορεί να έχει λαλήσει από τη μοναξιά και να είναι ανάγωγη-, η βόμβα θα μεταφερθεί με πολεμικό αεροσκάφος, το οποίο θα την ρίξει ανοιχτά της Σαντορίνης, όπου βρίσκεται η Χαμένη Ατλαντίδα.

Αν η βόμβα εκραγεί και ισοπεδωθεί η Αθήνα, θα είναι μια πολύ ευχάριστη εξέλιξη, αφού θα μπορέσουμε να την χτίσουμε ξανά, και αυτή τη φορά θα έχει και σχέδιο πόλεως, ώστε να μην είναι σαν μπετονιέρα.

Παράλληλα, η καταστροφή της Ακρόπολης θα δώσει μια ανάσα στους Έλληνες που καταπιέζονται από τα επιτεύγματα των αρχαίων προγόνων τους και αισθάνονται μειονεκτικά.

Ο πανικός των Αθηναίων για μια βόμβα έχει προκαλέσει την απορία των προσφύγων, οι οποίοι αναρωτιούνται γιατί οι Αθηναίοι εγκαταλείπουν τα σπίτια τους και δεν κάθονται να φάνε την βόμβα.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.