Η Ελλάδα κατατροπώνει πανέξυπνα την Τουρκία

Με έναν πανέξυπνο τρόπο απάντησε η Ελλάδα στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Μετά το νέο προκλητικό δημοσίευμα τουρκικής εφημερίδας -που υποστηρίζει πως η Παναγιά στις Οινούσσες είναι ένα ακόμα τουρκικό νησί το οποίο έχει καταληφθεί από τον ελληνικό στρατό ο οποίος ύψωσε ελληνική σημαία-, ο Πάνος Καμμένος απέδειξε πόσο τετραπέρατος είναι και πως είναι απόγονος του πολυμήχανου Οδυσσέα, ο οποίος προηγήθηκε του Μαγκάιβερ.

Ο Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή στους στρατιώτες μας να υψώσουν στις Οινούσσες γερμανική σημαία.

Οι Τούρκοι τα έκαναν πάνω τους -επειδή είναι χέστηδες- και ζήτησαν αμέσως συγγνώμη από την Γερμανία επειδή αμφισβήτησαν την περιουσία της στην Ελλάδα.

Αμέσως, ο Πάνος Καμμένος έδωσε εντολή να υψωθούν γερμανικές σημαίες σε όλα τα νησιά του Αιγαίου, ώστε να θωρακιστούν από τους Τούρκους.

Παράλληλα, ο Πάνος Καμμένος διέταξε να μπουν γερμανικές σημαίες σε όλα τα πλοία του ελληνικού στόλου και οι ασυρματιστές να μιλάνε γερμανικά ή να βάζουν διαλόγους από γερμανικές τσόντες, ώστε οι Τούρκοι να νομίζουν πως έχουν απέναντί τους τον γερμανικό στόλο.

Αν οι Τούρκοι δεν συμμορφωθούν, ο Πάνος Καμμένος θα διατάξει να υψωθούν αμερικάνικες σημαίες σε όλα τα νησιά του Αιγαίου.

Μάλιστα, δίπλα στις σημαίες των Ηνωμένων Πολιτειών θα τοποθετηθούν και τεράστιες επιγραφές με το σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ “America first”, ώστε οι Τούρκοι να πάρουν το μήνυμα και να μάθουν να μην κάνουν μαγκιές με προτεκτοράτα σαν την Ελλάδα.

Η μεγαλοφυής κίνηση του Πάνου Καμμένου αποδεικνύει αφενός την ανωτερότητα του ελληνικού DNA και αφετέρου πως οι Τουρκαλάδες είναι εντελώς χαϊβάνια.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.