Κάτω τα χέρια από τη φέτα!

Συνεχίζεται η παγκόσμια συνωμοσία σε βάρος της Ελλάδας, αφού οι εχθροί μας έβαλαν στο μάτι την ιστορική ελληνική φέτα.

Μετά από εμπορική συμφωνία της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τον Καναδά, καναδικές εταιρείες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την ονομασία “φέτα” στην ονομασία του προϊόντος.

Μάλιστα, οι Καναδοί σχεδιάζουν να μεταφέρουν στον Καναδά πρόβατα και κατσίκες από την Ελλάδα, για να μπορούν να παράγουν γνήσια ελληνική φέτα από καθαρόαιμες Ελληνίδες προβατίνες και γίδες.

Βλέπουμε πως μετά το πλήγμα -λόγω μετανάστευσης- στο ανθρώπινο δυναμικό της Ελλάδας, το brain drain συνεχίζεται και με την πανίδα της χώρας.

Η συμφωνία για τη φέτα επικυρώθηκε από το Ευρωκοινοβούλιο αλλά δεν έχει επικυρωθεί ακόμα από τα εθνικά κοινοβούλια, οπότε πρέπει να περικυκλώσουμε όλοι μαζί τη Βουλή την ημέρα της ψήφισης της συμφωνίας, ώστε να προστατεύσουμε τη φέτα μας.

Η φέτα είναι ελληνική.

Η φέτα είναι η ψυχή μας.

Εκτός από τη φέτα, οι εχθροί μας έχουν βάλει στο μάτι το τσίπουρο και το γιαούρτι, ενώ κινδυνεύουν ακόμα η χωριάτικη σαλάτα, η σκορδαλιά, το σαγανάκι και η τυροκαυτερή.

Εν τω μεταξύ, μας έχουν πάρει τη χώρα και εμείς έχουμε πρεμούρα να μη μας πάρουν τη φέτα.

Φέτα είναι, παιδιά, δεν είναι το φάρμακο για τον καρκίνο.

Και βέβαια, μας απειλούν όλοι.

Οι Καναδοί θέλουν τη φέτα μας, οι Τσέχοι το γιαούρτι μας, οι Τούρκοι το Καστελόριζο, ο οίκος Gucci τον Παρθενώνα, γενικά είμαστε υπό διωγμόν.

Μόνο από τους Έλληνες δεν απειλείται η Ελλάδα· αν και βρέθηκαν προδότες ευρωβουλευτές που ξεπούλησαν την ιστορική ελληνική φέτα στον Καναδά.

Έκαναν παραλείψεις για πολλά χρόνια, λέει, οι ελληνικές κυβερνήσεις στο θέμα της φέτας.

Εδώ έκαναν “παραλείψεις” στο θέμα της χώρας και χάσαμε τη χώρα, δεν θα έκαναν παραλείψεις στο θέμα της φέτας;

Είναι εντυπωσιακό πως όλες οι πολιτισμένες χώρες του κόσμου προσπαθούν να πάνε μπροστά με την έρευνα και την τεχνολογία, ενώ η Ελλάδα παλεύει ακόμα να κρατήσει τη φέτα.

Μη μας πάρουν τη φέτα.

Αυτό δεν είναι χώρα.

Είναι κουτούκι.

Κάπελα, πιάσε μια ταραμοσαλάτα πριν μας την πάρουν κι αυτήν οι βάρβαροι!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.