Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι πάντα θεός

Χτες το βράδυ, πήγαμε στον Σταυρό του Νότου και είδαμε τον έναν και μοναδικό Χριστόφορο Ζαραλίκο.

Ήταν αυτό που χρειαζόμουν ο Χριστόφορος Ζαραλίκος τη συγκεκριμένη περίοδο. Καιρό είχα να γελάσω τόσο πολύ. Είχα να γελάσω τόσο πολύ από την προηγούμενη φορά που πήγαμε στον Ζαραλίκο. Κάποια στιγμή, ζήτησα χαρτομάντιλα από την Α. γιατί έκλαιγα από τα γέλια. Τρέχανε μάτια, μύτες, όλα.

Τώρα θυμάμαι τι έλεγε ο Χριστόφορος Ζαραλίκος χτες το βράδυ και γελάω πάλι. Στο νούμερο με την Λυδία Κονιόρδου χτυπιόντουσαν όλοι. Με τον Άδωνι Γεωργιάδη ανατινάχτηκαν. Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος είναι ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να ρωτήσει μια κυρία στο κοινό “Αν είχατε τέσσερα χρόνια να κάνετε σεξ και η μοναδική σας επιλογή ήταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας, θα του καθόσασταν;” και να το συζητάνε όμορφα και ωραία. Η συγκεκριμένη κυρία θα του καθότανε του Κουτσούμπα -μετά από τέσσερα χρόνια αγαμίας- επειδή είναι “γλυκούλης. Έτσι είπε.

Να είναι καλά ο Χριστόφορος. Μου έκανε μεγάλο καλό. Κι εσείς να είστε καλά. Κι όπως λέει και ο ύμνος που τραγουδήσαμε όλοι στο τέλος της παράστασης: Αγάπη μόνο ρε μoυνιά. Τραγουδιέται στο ρυθμό του Bella Ciao.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος κάθε Παρασκευή στις 11:00 στον Σταυρό του Νότου. Άχαστος.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.