Τι θέλουν οι γυναίκες

Ταλιροφόνισσες έχουν γίνει οι Ελληνίδες μετά την χρεοκοπία της χώρας, όπως δείχνει η έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ελληνίδες αποζητούν την ασφάλεια από τον ερωτικό τους σύντροφο, οπότε, από το πρώτο ραντεβού, του ζητούν το εκκαθαριστικό της Εφορίας.

Όπως δείχνουν τα στοιχεία της έρευνας, πολλές Ελληνίδες, πριν φασωθούν με κάποιον, του ζητούν να περάσουν από ένα ATM, για να τσεκάρουν το υπόλοιπο στις καταθέσεις του.

Οι Ελληνίδες δεν θεωρούν και πολύ σημαντική την ερωτική ζωή, οπότε αυτό εξηγεί γιατί έχει γεμίσει ο τόπος με θεογκόμενες που κυκλοφορούν με ζάπλουτους Κουασιμόδους.

Σύμφωνα με την έρευνα, οι Ελληνίδες αποφεύγουν τους άνδρες με γραμμωμένους κοιλιακούς γιατί προδίδουν τύπους που κωλοβαράνε όλη μέρα στα γυμναστήρια, ενώ προτιμούν τους κοιλαράδες και τους μπουχέσες γιατί τα πολλά κιλά σημαίνουν και πολλά λεφτά.

Οι πιο φτωχές Ελληνίδες δεν θεωρούν σημαντικό κριτήριο την καλή ερωτική ζωή και νοιάζονται μόνο για την πορτοφόλα, αλλά αυτό είναι απόλυτα λογικό, αφού είναι νηστικές και βρομάει το χνώτο τους από την πείνα.

Οι Ελληνίδες που έχουν μηνιαίο εισόδημα πάνω από 2 χιλιάδες ευρώ θεωρούν σημαντική την καλή ερωτική ζωή αλλά είναι γνωστό πως αυτές οι πλούσιες είναι πολύ έκφυλες και καυλοπυρέσσουσες, γιατί έχουν φράγκα και μπορούν να φέρνουν συνέχεια στο κρεβάτι τους ξενηστικωμένους νεαρούς επιβήτορες γεμάτους σπέρμα.

Οι Έλληνες άνδρες, από την άλλη, δεν έχουν αλλάξει τα κριτήριά τους -εξαιτίας της οικονομικής στενότητας-, αφού ο άνδρας είναι κατώτερος από την γυναίκα και αρκείται σε δυο στητούς βύζους και έναν ωραίο κώλo.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.