Φιλελές είδε στον ύπνο του δραχμές και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Συγκλονίζει την ελληνική κοινωνία το δράμα μεσήλικα φιλελέ, ο οποίος είδε δραχμές στο όνειρό του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν τον φιλελέ στο ευρώ αλλά η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Στο νοσοκομείο μετέβησαν διακεκριμένοι ονειροκρίτες για να ερμηνεύσουν το όνειρο του φιλελέ.

Ο φιλελές είπε στους ονειροκρίτες πως είδε στον ύπνο του πως ήταν με μια θεογκόμενα σε πολυτελές εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας και πως, όταν ήρθε ο λογαριασμός, έβαλε το χέρι του στην τσέπη του και έβγαλε αυτά τα άθλια χρήματα, τις δραχμές.

“Αυτό που με τάραξε ήταν ότι η θεογκόμενα που ήμουν έτοιμος να ξεσκίσω έφυγε τρέχοντας, μόλις είδε τις δραχμές” είπε ο φιλελές.

Σε ερώτηση ενός ονειροκρίτη από πότε έχει να κάνει σεξ, ο φιλελές απάντησε πως έχει να πηδήσει από το πρώτο Μνημόνιο.

Ο ονειροκρίτης -μετά από συνεννόηση με τους γιατρούς- είπε στον φιλελέ πως το πρόβλημά του δεν είναι οι δραχμές αλλά η αγαμία, οπότε καλό θα ήταν να πληρώσει μια επαγγελματία για να κάτσει να την κουτουπώσει και να μη λαλήσει.

Ο φιλελές είπε πως κι αυτός το είχε σκεφτεί αυτό αλλά δεν έχει χρήματα για να πάει σε γυναίκα -και ντρέπεται να ζητήσει από τη μαμά του-, οπότε οι γιατροί έκαναν έρανο για να πηδήσει ο φιλελές και να αποκατασταθεί η συμπαντική τάξη.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.