Η Γιάννα Αγγελοπούλου τα σπάει με τον Τσίπρα και επανιδρύει το ΚΚΕ Εσωτερικού

Σοκ έχει προκαλέσει στην ελληνική κοινωνία η είδηση πως η Γιάννα Αγγελοπούλου κατέθεσε το διπλωματικό της διαβατήριο, αφού οι περισσότεροι Έλληνες δεν ήξεραν πως η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε διπλωματικό διαβατήριο.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν πρέσβειρα εκ προσωπικοτήτων από το 1998, αλλά η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα δεν σέβεται τις μεγάλες προσωπικότητες, αφού κάποιοι υποστηρίζουν πως ήταν το υπουργείο Εξωτερικών που σούταρε την Γιάννα Αγγελοπούλου και τα περί αποποίησης του διπλωματικού της διαβατηρίου είναι ανοησίες.

Κανείς δεν έχει καταλάβει σε τι βοήθησε την Ελλάδα η Γιάννα Αγγελοπούλου -εκτός βέβαια από το ότι συνέβαλε στην χρεοκοπία της χώρας με τους πανακριβους και αναποτελεσματικούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004- αλλά όλοι θυμόμαστε την Γιάννα Αγγελοπούλου να στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Γιάννα Αγγελοπούλου -που είναι εμβληματική προσωπικότητα της Αριστεράς- απογοητεύτηκε από την κωλοτούμπα του Αλέξη Τσίπρα, αφού ήταν βέβαιη πως ο Αλέξης Τίπρας θα υλοποιούσε την υπόσχεσή του και θα καταργούσε το μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο.

Το οριστικό χτύπημα για την Γιάννα ήταν η ανατροπή του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος από τον Αλέξη Τσίπρα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου είχε ταξιδέψει από το Λονδίνο για να ψηφίσει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα, με αποτέλεσμα να χάσει το φαντασμαγορικό πάρτι του Ρομάν Αμπράμοβιτς στο Βρετανικό Μουσείο.

Το βράδυ του δημοψηφίσματος, η Γιάννα Αγγελοπούλου ήταν έτοιμη με τα πυροτεχνήματα να κάνει Κούγκι το Παλαιό Ψυχικό αλλά κάποιος της σφύριξε πως ο Αλέξης θα κάνει κωλοτούμπα και η Γιάννα έσπασε όλα τα βάζα του σπιτιού που ήταν πανάκριβα.

Η Γιάννα Αγγελοπούλου θεωρεί πως ο Αλέξης Τσίπρας πρόδωσε τον κόσμο της Αριστεράς και τους αγώνες του, και σκοπεύει να ιδρύσει πάλι το ΚΚΕ Εσωτερικού.

Ήδη, έχουν ξεκινήσει οι προετοιμασίες για την επανίδρυση του ΚΚΕ Εσωτερικού και η Γιάννα Αγγελοπούλου μαθαίνει φυσαρμόνικα για να παίξει στο πρώτο συνέδριο του κόμματος την Διεθνή.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.