Η Τουρκία απελαύνει αγελάδες από την Ολλανδία

Την απέλαση 40 αγελάδων από την Ολλανδία ανακοίνωσε η Ένωση Τούρκων Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος, ενώ συνεχίζεται η κρίση στις σχέσεις της Τουρκίας με την Ολλανδία.

Θα πρέπει όλοι να υποκλιθούμε στους Τούρκους, γιατί την απέλαση αγελάδων λόγω πολιτικών διαφορών ανάμεσα σε δυο χώρες δεν θα την σκέφτονταν ούτε οι Monty Python.

Ο πρόεδρος των Τούρκων παραγωγών δήλωσε πως θα επικεντρωθούν στις Τουρκάλες αγελάδες.

Δηλαδή, στην Τουρκία είναι εθνικόφρονες και οι αγελάδες.

Και βέβαια, οι Τουρκάλες αγελάδες θα είναι και μουσουλμάνες.

Μπορεί να τις παντρεύουν κιόλας με τίποτα Τούρκους ταύρους, ώστε να μην βγάζουν τα μάτια τους αστεφάνωτες και να κατεβάζουν τίμιο τουρκικό γάλα.

Οι Ολλανδοί οφείλουν να υποδεχτούν πανηγυρικά τις Ολλανδέζες αγελάδες -που απελάθηκαν από την Τουρκία-, και θα πρέπει να τις αφήσουν να πεθάνουν από γεράματα, ενώ θα βοσκάνε χασισόδεντρα στο Άμστερνταμ.

Αν και η Ελλάδα θα μπορούσε να δώσει άσυλο στις αγελάδες από την Ολλανδία, για να τονιστεί η αλληλεγγύη ανάμεσα στις ευρωπαϊκές χώρες.

Μια ενδεικτική διαφορά της Ολλανδίας με την Τουρκία είναι πως στην Ολλανδία υπάρχει Κόμμα για τα Ζώα -που εκπροσωπείται στη Βουλή-, ενώ στην Τουρκία στη Βουλή υπάρχουν πολλά ζώα.

Έχουν μπλέξει άσχημα οι Τούρκοι με τον Ερντογάν.

Είναι προφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Ερντογάν -έχει λαλήσει ο άνθρωπος- αλλά η τρέλα του μοιάζει να μεταδίδεται ραγδαία και στους άλλους Τούρκους.

Προφανώς, είναι και ο φόβος που προκαλεί το καθεστώς Ερντογάν στους Τούρκους πολίτες, που κρατούν τα στόματά τους κλειστά.

Ο Ενρτογάν είναι για απέλαση.

Προς τον παράδεισο.

Τον περιμένουν πιλάφια και παρθένες.

Τουρκικής καταγωγής και προέλευσης.

(Μετά σου λένε να προσέχεις τα fake news. Διαβάζεις πως η Τουρκία απέλασε τις αγελάδες από την Ολλανδία, και μετά είσαι έτοιμος να πιστέψεις τα πάντα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.