Νομιμοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ για να γίνει όλη η Ελλάδα Survivor

Αίσθηση έχει προκαλέσει ερώτηση 38 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προς τους υπουργούς Εσωτερικών και Δικαιοσύνης, με την οποία ζητούν τη νομιμοποίηση του ελεύθερου κάμπινγκ.

Οι 38 βουλευτές αναφέρουν πως το ελεύθερο κάμπινγκ είναι στη φύση του Έλληνα, αφού η τεράστια επιτυχία του Survivor αποδεικνύει πως ο Έλληνας θέλει μόνο το μαγιό του και μια παραλία, ενώ, αν δεν υπάρχουν κάμερες, δεν χρειάζεται ούτε το μαγιό.

Όσοι κάνουν ελεύθερο κάμπινγκ θα χωρίζονται σε ομάδες και θα κάνουν αγωνίσματα, ενώ οι νικητές θα παίρνουν ως έπαθλο ρύζι, γαριδάκια και καραμέλες.

Για τους ηττημένους θα γίνεται ψηφοφορία, ώστε να φεύγει ένας κάθε εβδομάδα από το κάμπινγκ και να πηγαίνει για τιμωρία σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων.

Όλα τα ελεύθερα κάμπινγκ θα μεταδίδονται ζωντανά από την τηλεόραση, ώστε να βλέπουν οι λυσσάρες σε ποιο κάμπινγκ είναι τα πιο ωραία τεκνά και να τρέχουν εκεί για να φασωθούν μαζί τους.

Οι παίκτες-κατασκηνωτές θα κάνουν την ανάγκη τους πίσω από τα δέντρα -όπως οι παίκτες του Survivor- και αυτό είναι πάρα πολύ καλό γιατί τα σκατά είναι λίπασμα.

Με την ευκαιρία, θα αλλάξει και η χλωρίδα στις Κυκλάδες, αφού, με τόσους τόνους κουράδες, τα ξερά Κυκλαδονήσια θα μετατραπούν σε ζούγκλα.

Για την μπόχα δεν υπάρχει θέμα, αφού οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν δίπλα στους χώρους για ελεύθερο κάμπινγκ, θα στέλνουν την βοθρίλα στο απέναντι νησί, ενώ θα δημιουργηθεί και ένας μεγάλος αγωγός που θα στέλνει την σκατίλα στην Τουρκία.

Παράλληλα, οι βουλευτές προτείνουν το ελεύθερο κάμπινγκ να γίνει υποχρεωτικό για όσους χάσουν τα σπίτια τους στους πλειστηριασμούς, ώστε να έρθουν πιο κοντά στη φύση.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.