Το Star απαιτεί στο νέο Survivor να συμμετέχει η Ηριάννα

Σάλο έχει προκαλέσει η απαίτηση του τηλεοπτικού σταθμού Star του ομίλου Βαρδινογιάννη όχι μόνο να λάβει αποζημίωση 32,4 εκατομμύρια ευρώ από το Δημόσιο -λόγω ζημιών που ισχυρίζεται ότι υπέστη επειδή δεν πήρε άδεια στον περσινό διαγωνισμό και έχασε το Survivor- αλλά και να μεταδώσει το νέο Survivor στο οποίο ζητάει από την κυβέρνηση να συμμετέχει η Ηριάννα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το Star σκοπεύει να μεταδώσει το νέο Survivor και ζητάει από την κυβέρνηση ανάμεσα στους παίκτες να είναι η Ηριάννα επειδή είναι καυτό όνομα αυτή την εποχή και θα εκτινάξει την τηλεθέαση.

Μάλιστα, το Star σκέφτεται -εκτός από την Ηριάννα- να ζητήσει να συμμετέχουν στο φετινό Survivor και καυτά ονόματα του αναρχικού χώρου, όπως ο Νίκος Ρωμανός.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε ειρωνικά λέγοντας “μήπως ο κύριος Βαρδινογιάννης θέλει, εκτός από την Ηριάννα, να του δώσουμε για το Survivor την Όλγα Γεροβασίλη και την Λυδία Κονιόρδου;” αλλά το Star απάντησε πως αυτές είναι σιτεμένες και προτιμάει την Έφη Αχτσιόγλου και την Έλενα Κουντουρά που είναι τρελά μωρά και θα κάνουν το κέφι και την τηλεθέαση να χτυπήσουν κόκκινο, όταν θα μαλλιοτραβιούνται με τα μαγιό για μια καρύδα.

Επίσης, το Star ζητάει να συμμετέχει στο Survivor ο Νίκος Φίλης, για να χάσει 40 κιλά όπως ο Μπο, να γίνει στιλάκι και να τραγουδάει χιπ χοπ με τον Σάκη Ρουβά και την Μαριάννα Βαρδινογιάννη που θα συμμετέχουν στο παιχνίδι.

Το Star έχει κάνει πρόταση και στον Μάκη Βορίδη, ο οποίος το ‘χει πολύ με τα τσεκούρια και μπορεί να γίνει ο σφάχτης της καρύδας.

Σκοπός του Star είναι να παντρέψει στο Survivor μεγαλοαστούς, τηλεαστέρες, πολιτικούς και αναρχικούς, ώστε να υπάρξουν συγκρούσεις και να σπάσει η εκπομπή όλα τα ρεκόρ τηλεθέασης.

Σε ερώτηση δημοσιογράφου πώς θα συμμετάσχουν στο Survivor άνθρωποι που είναι στη φυλακή, εκπρόσωπος του Star είπε πως οι ολιγάρχες έχουν τον τρόπο τους με τους δικαστές.

Όπως διέρρευσε από την παραγωγή του νέου Survivor που θα μεταδώσει το Star, οι τηλεθεατές θα μπορούν να ψηφίσουν για αποχώρηση την Ηριάννα και να της χαρίσουν την ελευθερία της, με την προϋπόθεση να μείνει στον Άγιο Δομίνικο και να μην επιστρέψει ποτέ στην Ελλάδα, για να γλιτώσει το κορίτσι.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.