Οι δούλοι στο προτεκτοράτο τσακώνονται για τον κομμουνισμό

Τον Αύγουστο του 2017, ενώ η Ελλάδα διανύει τον όγδοο χρόνο από την ημέρα που χρεοκόπησε, το θέμα της πολιτικής αντιπαράθεσης ανάμεσα στην κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση είναι ο …κομμουνισμός.

Αφορμή είναι η άρνηση της Ελλάδας -που εκφράστηκε μέσω επιστολής διαμαρτυρίας του υπουργού Δικαιοσύνης, Σταύρου Κοντονή- να συμμετάσχει σε συνέδριο στην Εσθονία με θέμα “Η κληρονομιά στον 21ο αιώνα των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τα κομμουνιστικά καθεστώτα”.

Η Νέα Δημοκρατία αντιδρά στη συγκεκριμένη επιλογή, οπότε μπορεί να αναλάβει την πρωτοβουλία να στείλει στο συνέδριο, ως εκπροσώπους της Ελλάδας, δυο γνήσιους δημοκράτες, όπως ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης.

Σε μια εποχή που οι νεοναζί σηκώνουν κεφάλι στην Ευρώπη -ενώ στις ΗΠΑ ακόμα και ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ ένιωσε την ανάγκη να πάρει θέση απέναντι στους νεοναζί και να πει πως δεν υπάρχουν δυο πλευρές στο μίσος-, οι φιλελέδες στην Ελλάδα ενδιαφέρονται να αποδείξουν πως ο ναζισμός και ο κομμουνισμός είναι το ίδιο (σ.σ. ο ναζισμός υπήρξε και υπάρχει, ενώ ο κομμουνισμός δεν υπήρξε ποτέ και πουθενά· ήταν ο υπαρκτός σοσιαλισμός -στην ουσία, ήταν υπαρκτή γραφειοκρατία- που ΘΑ οδηγούσε στον κομμουνισμό, που ΘΑ οδηγούσε στην αναρχία και την αταξική κοινωνία.)

Ένα πολύ ενδιαφέρον θέμα για συζήτηση στις ευρωπαϊκές χώρες σήμερα θα ήταν το ποιες ευρωπαϊκές χώρες και κυβερνήσεις στήριξαν με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο το ISIS και τους χρηματοδότες του, και κατάφεραν να μεταφέρουν τον πόλεμο στην Ευρώπη, με τους ισλαμοφασίστες να σκοτώνουν αθώους πολίτες σε μεγάλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Αλλά εδώ δεν θα βρούμε κομμουνισμό. Θα βρούμε καπιταλισμό και ιμπεριαλισμό.

Προφανώς και είναι αστείο να υπάρχει στην Ελλάδα του 2017 πολιτική αντιπαράθεση για τον κομμουνισμό αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως, πριν από λίγες ημέρες, ο σκοτωμός μεταξύ των κομμάτων γινόταν για το πώς θα επιλέγεται ο σημαιοφόρος στο Δημοτικό και η πρωινή προσευχή στα σχολεία.

Οπότε, η συζήτηση για τον κομμουνισμό μπορεί να θεωρηθεί και ένα βήμα προόδου.

Βέβαια, δεν υπάρχει καμία συζήτηση για τον κομμουνισμό.

Υπάρχει μόνο υστερία για τη μάσα και την κουτάλα.

Με την Ελλάδα να είναι και επίσημα προτεκτοράτο -και τα κόμματα, την Βουλή και το Σύνταγμα να είναι διακοσμητικά-, θα υπάρξουν άπειρες αντιπαραθέσεις για πολλά και άσχετα θέματα.

Το μόνο θέμα που δεν θα συζητηθεί ποτέ είναι το πώς θα απελευθερωθεί η Ελλάδα.

Σκοτωθείτε τώρα για τον κομμουνισμό.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο αστείο από δούλους που κατοικούν σε ένα προτεκτοράτο και σκοτώνονται για τον κομμουνισμό.

Αλλά γιατί δεν γελάει κανείς;

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.