Η Ελλάδα κήρυξε την ανεξαρτησία της

Ιστορικές στιγμές ζει η χώρα μας, αφού η ελληνική Βουλή ψήφισε υπέρ της κήρυξης της ανεξαρτησίας της Ελλάδας από την Γερμανία.

Ο Αλέξης Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε την αναταραχή που επικρατεί στην Ευρώπη μετά την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Καταλονίας από την Ισπανία, για να κηρύξει την ανεξαρτησία της Ελλάδας.

Στη διάρκεια της ψηφοφορίας για την ανεξαρτησία της Ελλάδας, αποχώρησαν από τη Βουλή οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, φωνάζοντας συνθήματα υπέρ της Γερμανίας και της πατρίδας τους, της Ευρώπης.

Ο Αλέξης Τσίπρας δήλωσε πως περίμενε αυτή τη στιγμή από την ημέρα που ανέλαβε την πρωθυπουργία το 2015 και είχε την πρόθεση να κηρύξει την ανεξαρτησία της Ελλάδας ανήμερα την 28η Οκτωβρίου -για να συμπέσει με το ιστορικό ΌΧΙ του ’40- αλλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις στην Καταλονία, αλλά είναι καλύτερα έτσι, αφού θα έχουμε δυο εθνικές εορτές κολλητά, μια την 27η και μια την 28η Οκτωβρίου, και θα μας βγαίνει διήμερο, ενώ αν προηγείται ή ακολουθεί Σαββατοκύριακο, θα μας βγαίνει τετραήμερο και θα πηγαίνουμε εκδρομή.

Η ανεξάρτητη Καταλονία αναγνώρισε αμέσως την ανεξαρτησία της Ελλάδας, ενώ η ανεξάρτητη Ελλάδα ανταπέδωσε, αναγνωρίζοντας την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Οι άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κρατούν επιφυλακτική στάση, ενώ η Γερμανία έστειλε τα στρατεύματά της στα σύνορα της Ελλάδας και απειλεί να μας βομβαρδίσει με Μνημόνια.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, εμφανίστηκε σε εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο -ντυμένος τσολιάς- και είπε πως “αι γερμανικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουσιν από της 05:30 ώρας της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου. Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους”.

Ζήτω η Ελλάδα!

Ζήτω το Έθνος!

Ζήτω το Όχι της 28ης Οκτωβρίου του 1940!

Ζήτω το Όχι της 27ης Οκτωβρίου του 2017!

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.