Η τέχνη του Alexander Reichardt στο The Deep του Hull (1 Νοεμβρίου-31 Ιανουαρίου)

Από την 1η Νοεμβρίου μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου, στο The Deep του Hull, θα παρουσιαστεί η τέχνη του Alexander Reichard, η τέχνη του Αιγαίου. Η τέχνη των Κυκλάδων, η τέχνη της Νάξου.

Ο Alexander Reichardt και η Katharina Bolesch ζούν, εδώ και δεκαετίες, μόνιμα στο Χαλκί της Νάξου -όπου έχουν την γκαλερί τους Fish & Olive-, δημιουργούν τα παγκοσμίου φήμης κομψοτεχνήματά τους, και φέτος εκπροσωπούν την Ελλάδα στο Hull, που είναι η πολιτιστική πρωτεύουσα της Μεγάλης Βρετανίας για το 2017.

Στον Alex και την Katharina δεν αρέσουν τα μεγάλα λόγια, αλλά εγώ μπορώ να πω πως είναι υπέροχοι και πως είναι πια Έλληνες. Πάντα ήταν Έλληνες. Και ποτέ δεν τους πέρασε από το μυαλό να φύγουν από την Ελλάδα.

Οι φίλοι που μένουν στην Μεγάλη Βρετανία, ας εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και ας επισκεφτούν την έκθεση του Alexander Reichardt, “Sea in our hands”, στο The Deep του Hull, για να μυρίσουν Αιγαίο.

Σε αυτή τη σημερινή φωτογραφία από το The Deep, ο καρχαρίας απολαμβάνει τα έργα τέχνης του Alexander Reichardt και της Katharina Bolesch.

Και επειδή ο καρχαρίας θέλει να μοιράζεται την ομορφιά, φωνάζει και τον άλλον καρχαρία, για να τα θαυμάσουν παρέα. Οι καρχαρίες ξέρουν.

(Η έκθεση του Alexander Reichardt στο The Deep του Hull έχει την υποστήριξη του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.