Ο Βασίλης στα χιόνια της Σουηδίας


Αγαπημένε μου Πιτσιρίκο, σου είχα υποσχεθεί πως θα σου στείλω αναφορά από τον παγωμένο Βορρά.

Αυτό που δεν φανταζόσουν ήταν πως το κρύο θα με βάραγε τόσο στην κεφάλα που να βγω έξω και να βιντεοσκοπώ, αλλά όλα για πάρτη σου!

Μέσα στο γαμόκρυο ενός μέρους που λέγεται Κόλπος της Αετοασπίδας, οπότε καταλαβαίνεις από το όνομα και μόνο πόσο τρέχα-γύρευε μπορεί να είναι, βιντεοσκοπήθηκε αυτό το υπέροχο και μοναδικό ντοκουμέντο που ελπίζω να καταφέρεις να ανεβάσεις στο μπλογκ.

Με την αγάπη μου

Βασίλης

Υ.Γ. Όχι, για να μην μας κουνιούνται κάτι γατάκια σαν τον Ηλία και τους Πίκτες του ότι κρυώνουν και καλά!
Υ.Γ2 Σε πρώτη παγκόσμια εμφάνιση, οι τυχεροί αναγνώστες θα μπορέσουν να δουν τη σκιά μου και την αντανάκλασή μου σε κάποια βιτρίνα!

(Φίλε Βασίλη, τι ωραία που είναι εκεί στη Σουηδία. Δεν θα χρειάζεσαι και ψυγείο. Θα τα αφήνεις όλα στο μπαλκόνι. Στο ψυγείο θα τα βάζεις, για να ζεσταθούν. Βασίλη, δεν πρέπει να έχουν ψυχολογικά θέματα οι άνθρωποι που ζουν εκεί που είσαι τώρα -πρέπει να είναι όλοι ευτυχισμένοι-, οπότε απορώ πώς δουλεύεις εκεί. Να είσαι καλά, Βασίλη. Με έκανες και γέλασα.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.