Ο Μάθιου Νίμιτς άλλαξε το όνομά του

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ για την ονομασία της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς, να αλλάξει το όνομά του.

Ο Μάθιου Νίμιτς ανακοίνωσε πως ονομάζεται πια Ντόλι Πάρτον.

Σύμφωνα με τον κύριο Νίμιτς, η απόφαση της αλλαγής του ονόματός του σε Ντόλι Πάρτον, είναι η τελευταία προσπάθεια που κάνει, για να αποδείξει σε Έλληνες και Σκοπιανούς πως ένα όνομα δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία.

“Αρχικά σκέφτηκα να αλλάξω το όνομά μου σε ‘πρώην Μάθιου Νίμιτς’ ή ‘νέος Μάθιου Νίμιτς’ αλλά μετά αποφάσισα πως το ‘Ντόλι Πάρτον’ είναι πιο ποπ” δήλωσε στους δημοσιογράφους
ο Μάθιου Νίμιτς.

Ο κ. Νίμιτς είπε, επίσης, πως δεν βλέπει να λύνεται το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, οπότε αποφάσισε να αλλάξει το δικό του.

Η αλλαγή του ονόματος του Μάθιου Νίμιτς σε Ντόλι Πάρτον έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε Ελλάδα και ΠΓΔΜ, αφού και οι δυο χώρες αρνούνται να τον αναγνωρίσουν με το νέο του όνομα.

Ο ΟΗΕ θα στείλει διαμεσολαβητή σε Αθήνα και Σκόπια, ώστε να πείσει Έλληνες και Σκοπιανούς να αναγνωρίσουν τον Μάθιου Νίμιτς ως Ντόλι Πάρτον.

Οι Σκοπιανοί υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν αυτοί, οι απόγονοι του Μεγαλέξανδρου, να κάνουν συνομιλίες με έναν τύπο που τον λένε Ντόλι Πάρτον.

Σύμφωνα με εθνικιστικούς κύκλους στην Ελλάδα, η επιλογή του ονόματος Ντόλι Πάρτον, αποδεικνύει πως ο Μάθιου Νίμιτς είναι πράκτορας των Σκοπίων, αφού η Ντόλι Πάρτον έχει καταγωγή από τα Σκόπια, μια και ο πατέρας της ήταν Σλαβοτουρκαλβανός από το Μοναστήρι.

Ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος έστειλε μήνυμα στον Μάθιου Νίμιτς και του είπε “αν σε πετύχω πουθενά, θα σε πάω γαμιώvτας μέχρι την Κόκκινη Μηλιά, παλιοπoυσταρά”.

Αντιδράσεις για την αλλαγή του ονόματος του Μάθιου Νίμιτς σε Ντόλι Πάρτον υπάρχουν και από τη μεριά της Ντόλι Πάρτον, η οποία απειλεί να αλλάξει το όνομά της σε Nova Macedonia.

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.