Τι θα απογίνουμε χωρίς Μακεδονικό;

Φωτιά στο πολιτικό σκηνικό έχει βάλει η ανακοίνωση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ, Ζόραν Ζάεφ, μετά τη συνάντησή του με τον Αλέξη Τσίπρα στο Νταβός, πως θα μετονομάσει το αεροδρόμιο και τις λεωφόρους από “Μέγας Αλέξανδρος”, ώστε να δώσει ένα έμπρακτο μήνυμα κατά του αλυτρωτισμού.

Είναι προφανές πως οι Σκοπιανοί τα έχουν κάνει πάνω τους -μετά το συγκλονιστικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης- και φοβούνται πως ο στρατηγός μας, ο Φραγκούλης Φράγκος, θα τους πάει πίπα κώλo εμπλοκή.

Η δήλωση του πρωθυπουργού των Σκοπίων δεν ικανοποίησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωσε πως, αν διπλώσεις τον χάρτη, το αεροδρόμιο “Μέγας Αλέξανδρος” των Σκοπίων θα πέσει πάνω στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, οπότε αυτό αποδεικνύει πόσο ύπουλοι είναι οι γείτονές μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρνείται οποιαδήποτε συμφωνία με την ΠΓΔΜ στο θέμα του ονόματος, αφού, αν το λύσει κι αυτό ο Τσίπρας, η Νέα Δημοκρατία δεν θα έχει λόγο ύπαρξης.

Όπως είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο Αλέξης Τσίπρας του έκλεψε το δικό του Μνημόνιο -αφού ήταν σειρά του να ψηφίσει Μνημόνιο και ο Τσίπρας του το πήρε και υπόσχεται μάλιστα το τέλος των Μνημονίων τον Αύγουστο-, οπότε, αν λύσει και το Μακεδονικό, όχι μόνο θα νικήσει ο Τσίπρας στις επόμενες εκλογές αλλά το όνομά του θα μπει δίπλα στου Ελευθερίου Βενιζέλου.

“Δεν είναι δυνατόν να λύσουν οι Συριζαίοι το Μακεδονικό που το είχαμε εμείς άλυτο τόσα χρόνια για να πουλάμε πατριωτισμό στα χάπατα και να κονομάμε” είπε στους συνεργάτες του ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν σε οποιαδήποτε λύση για το Μακεδονικό, και υπόσχεται να το λύσει αυτός, όταν γίνει πρωθυπουργός.

Δεν αποκλείεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μιλήσει στο συλλαλητήριο της Αθήνας και να φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον Κασιδιάρη, τον στρατηγό και τον Αμβρόσιο, για να καταγγείλει τη χούντα του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να λύσει το Μακεδονικό και δεν το αφήνει εκεί να σέρνεται για κάναν αιώνα ακόμα, ώστε να κάνουν καριέρα οι ακροδεξιοί, οι νεοναζί και το παπαδαριό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κατέβει στο συλλαλητήριο ντυμένος Μακεδονομάχος, ενώ δεν αποκλείεται να ντυθεί και γοργόνα, αδερφή του Μεγαλέξανδρου.

(Ωραίος φιλελεύθερος είναι ο Μητσοτάκης. Φιλελεύθερος ακροδεξιός. Αυτή η ιστορία με το Μακεδονικό είναι η καλύτερη απόδειξη πως όλα γίνονται για τη μάσα και την κουτάλα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν ούτε συνεπείς φιλελεύθεροι, ούτε συνεπείς αριστεροί. Όλα για τη μάσα και την καρέκλα. Και η χώρα ας διαλυθεί. Μην τσιμπάτε άλλο. Φτάνει.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.