Το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα είναι η νέα διαφήμιση των Jumbo

Σαν βόμβα έσκασε στην ελληνική κοινωνία η αποκάλυψη πως το συλλαλητήριο της Κυριακής για τη Μακεδονία δεν είναι τίποτε άλλο από τη νέα διαφήμιση των Jumbo.

Ο δαιμόνιος διαφημιστής των Jumbo, γνήσιος απόγονος του πολυμήχανου Οδυσσέα, σκέφτηκε πως χρειάζεται πεντακόσιες χιλιάδες κομπάρσους για τη νέα διαφήμιση των Jumbo, αλλά το κόστος ήταν απαγορευτικό για μια τέτοια υπερπαραγωγή, οπότε αποφάσισε να στήσει ένα συλλαλητήριο.

Μάλιστα, το γεγονός πως οι διαδηλωτές δεν θα γνώριζαν πως πρόκειται για διαφήμιση του Jumbo -και θα νόμιζαν πως διαδηλώνουν για την Μακεδονία- θα έκανε το σποτ απόλυτα ρεαλιστικό.

Σύμφωνα με το σενάριο της διαφήμισης των Jumbo, ο Μίκης Θεοδωράκης θα φτάσει στο Σύνταγμα -μεταμφιεσμένος σε Φιντέλ Κάστρο- πάνω σε μια άμαξα, που θα την σέρνουν 70 άσπρα άλογα που θα συμβολίζουν τα 70 καταστήματα Jumbo σε οκτώ χώρες, αλλά και τα 70 χιλιάδες χρόνια ένδοξης Ελληνικής Ιστορίας.

Τον Μίκη Θεοδωράκη θα υποδεχτούν ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης, που θα είναι ντυμένοι τρία γουρουνάκια.

Ο Μίκης Θεοδωράκης θα ανέβει στην εξέδρα, όπου θα τον περιμένει ο Σάκης Ρουβάς ντυμένος Τσε Γκεβάρα, και θα τραγουδήσουν μαζί το “Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ” σε μια πιο λάτιν εκτέλεση, αφού, βέβαια, πρώτα ο Σάκης, σε ένδειξη σεβασμού, αλλάξει πάνες στον Μίκη.

Στη συνέχεια, ο στρατηγός Φραγκούλης Φράγκος, που θα είναι ντυμένος σεξoβόμβα, θα βγάλει έναν πύρινο πατρωτικό λόγο, όπου θα λέει πως, όταν οι Σκοπιανοί ήταν ακόμα αμοιβάδες, εμείς οι Έλληνες είχαμε ήδη γίνει αδερφές και γ@μιόμασταv αβέρτα.

Μόλις ο στρατηγός τελειώσει το λόγο του, θα εμφανιστεί ένα ελικόπτερο, από το οποίο θα κρέμεται ένα άλογο με έναν καβαλάρη, ο οποίος θα είναι ντυμένος Ζορό.

Το πλήθος θα πιστέψει πως είναι ο Μάκης Ψωμιάδης αλλά θα είναι ο Ντάνος Αγγελόπουλος που θα πετάξει τα ρούχα και θα μείνει με το μαγιό, προκαλώντας παραλήρημα και εθνικό ντελίριο.

Ο Ντάνος θα κάνει τον σταυρό του, θα πλησιάσει το μικρόφωνο και θα φωνάξει “Jumbo Καραναβάλι!!!”, δίνοντας το σύνθημα να γίνει το Σύνταγμα ένας μεγάλος γαμιστρώvας, ενώ το κέφι θα χτυπάει κόκκινο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

(Συγγνώμη που σας χάλασα την έκπληξη αλλά το έχω αποκλειστικότητα και δεν μπορούσα να κρατηθώ.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.