Ατομικοί τρομοκράτες είναι οι δικαστές

Το Πενταμελές Εφετείο διατήρησε ουσιαστικά τις ποινές για τους τέσσερις νεαρούς αναρχικούς -Αργύρης Ντάλιος 27 χρόνια (από 29), Νίκος Ρωμανός 18 χρόνια (από 20), Δημήτρης Πολίτης 12 χρόνια και 2 μήνες (από 13), Γιάννης Μιχαηλίδης σε 11 χρόνια (όπως και στην πρώτη δίκη)- ενώ το μέλος της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, Γεράσιμος Τσάκαλος, καταδικάστηκε σε 5 χρόνια, όπως και στην πρώτη δίκη.

Οι ποινές διατηρήθηκαν επειδή οι δικαστές έκριναν πως μπορεί οι τέσσερις αναρχικοί να λειτουργήσουν ως “ατομικοί τρομοκράτες”, αν και έχουν αθωωθεί και οι τέσσερις, με απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, από την κατηγορία για ένταξη και συμμετοχή στη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Είναι προφανές πως οι δικαστές φοβούνται μόνο τους αναρχικούς.

Τους μισούν. Γιατί τους θυμίζουν πόσο σάπιοι είναι.

Και θέλουν με κάθε τρόπο να τους βαφτίσουν “τρομοκράτες”.

Το να είσαι αναρχικός στην Ελλάδα, σημαίνει πως είσαι τρομοκράτης.

Ο μόνος τρομοκράτης είναι το κράτος και οι δικαστές του.

Οι τέσσερις αναρχικοί θα έπρεπε να αφεθούν ελεύθεροι.

Η βία στην κοινωνία αντιμετωπίζεται με γενναιοδωρία.

Οι εξοντωτικές ποινές στους τέσσερις νεαρούς αναρχικούς θα φέρουν ακόμα περισσότερη βία.

Θα φέρουν ακόμα περισσότερο μίσος.

Αλλά το “κράτος” νοιάζει να αποζητά το μίσος. Και τον φόβο.

Αυτός ήταν και ο λόγος που είχαν δοθεί στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες των τεσσάρων αναρχικών -μετά τη σύλληψή τους-, αφού είχαν βασανιστεί από τους αστυνομικούς.

Είναι το Κράτος και η αστική Δικαιοσύνη -που δεν έχει καμία σχέση με Δικαιοσύνη- που σπρώχνουν την κοινωνία στο μίσος και στη βία.

Και μετά μοιράζουν ποινές εξόντωσης σε νέους ανθρώπους.

Ατομικοί τρομοκράτες είναι οι δικαστές.

(Θέλω να γράψω κι άλλα, αλλά πια απαγορεύεται και η έκφραση αντίθετης άποψης. Εδώ απαγορεύεται πια να μη δουλεύεις για τους Μαρινάκηδες και τους Σαββίδηδες, για να γράφεις πόσο καλοί και έντιμοι άνθρωποι είναι.)

(Υποθέτω πως όλοι έχουμε αντιληφθεί τη σιωπή των “αριστερών” για αυτά τα θέματα, μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Άλλοι άνθρωποι. Για να μην έχουν κάποιοι ψευδαισθήσεις.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.