Θέλω τα χρήματα που μου χρωστάει το ΚΕΕΛΠΝΟ

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα για τα εκατομμύρια που μοίραζε το ΚΕΕΛΠΝΟ ακόμα και σε ανύπαρκτα ΜΜΕ την περίοδο 2013-2014.

Βέβαια, τότε ήταν υπουργός Υγείας ο Άδωνις Γεωργιάδης, οπότε πρέπει να έχουμε και κάποιες αμφιβολίες για τα στοιχεία, γιατί είναι γνωστό πως ο Άδωνις μπήκε στην πολιτική για να προσφέρει στον τόπο και δεν είναι το γελοίο λαμόγιο που νομίζετε ότι είναι.

Ωραίο είναι το αφήγημα πως η χώρα χρεοκόπησε το 2015 που έγινε κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά, αν δεν είσαι φιλελές ή εντελώς καθυστερημένος -πολλές φορές αυτά τα δυο συμπίπτουν-, ξέρεις πως η Ελλάδα χρεοκόπησε το 2010.

Επίσης, ξέρεις πως, για να χρεοκοπήσει η Ελλάδα το 2010, προηγήθηκαν άπειρα σκάνδαλα και τεράστια μάσα.

Και βέβαια, όλοι οι ένοχοι για την χρεοκοπία της χώρας παραμένουν ζάπλουτοι και ατιμώρητοι.

Τέλος πάντων, εμένα δεν με αφορούν και πολύ αυτά -γιατί το έχω πάρει απόφαση πια πως η Ελλάδα είναι μια χώρα γεμάτη αριστερούς και δεξιούς απατεώνες και δεν έχει σωτηρία- αλλά πιστεύω πως ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί μια αδικία.

Δεν είναι δυνατόν να έχει πάρει κρατικές χορηγίες και το τελευταίο σάιτ της χώρας, και να μην έχω πάρει εγώ.

Εδώ και πολλά χρόνια, έχω το πρώτο -σε αναγνωσιμότητα- ατομικό σάιτ στη χώρα, και δεν έχω πάρει ούτε μια χορηγία από το κράτος.

Έστω, μια κρατική διαφήμιση.

Κάτι, ρε παιδί μου.

Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αποκατασταθεί αυτή η αδικία.

Ζητώ από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, να μου δώσει όσα μου στέρησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας.

Να μου τα δώσουν αναδρομικά.

Με δεδομένη την επιτυχία του μπλογκ μου, τα υπολογίζω γύρω στα 2 εκατομμύρια ευρώ.

Δεσμεύομαι πως θα κρατήσω τα 200 χιλιάρικα -για να την περάσω φίνα τα επόμενα δέκα χρόνια-, και με τα υπόλοιπα θα αγοράσω όπλα για την Επανάσταση.

Πρέπει η κυβέρνηση να αποκαταστήσει αυτή την αδικία.

Το να πάρω τα χρήματα που μου χρωστάνε είναι δίκαιο και πρέπει να γίνει πράξη.

Ευχαριστώ.

(Είναι αξιοσημείωτο πως οι περισσότεροι Έλληνες δεν τα έχουν με αυτούς που έτρωγαν και έκλεβαν από παντού. Όχι, αυτούς τους εκτιμούν και ετοιμάζονται να τους ψηφίσουν ξανά· τα έχουν με τους άλλους που το όνομά τους δεν υπάρχει σε καμία λίστα του ΚΕΕΛΠΝΟ. Ωραίος λαός. Ξαναλέω: ούτε για τον πoύτσo.)

Το pitsirikos.net χρειάζεται τη βοήθειά σου

Στήριξε οικονομικά το pitsirikos.net, αν θεωρείς πως καλό είναι να υπάρχουν στην Ελλάδα και κάποιες φωνές που δεν δουλεύουν για τον Μαρινάκη, τον Αλαφούζο, τον Σαββίδη και τα άλλα παιδιά, οπότε μπορεί να διαβάσεις ή να ακούσεις κάτι διαφορετικό από αυτό που συμφέρει τους ολιγάρχες. Οι τρόποι στήριξης εδώ.

H αναδημοσίευση των κειμένων του pitsirikos.net επιτρέπεται μόνο κατόπιν άδειας. Επικοινωνήστε στο pitsiriko@gmail.com.